Kvällstidningarna går i spetsen för lynchmobben.

Nu hänger vi18 december, 2013

 

Den svenska politiska oskulden må ha tagits för länge sedan, men nu gruppvåldtas svensk politik om och om igen. I går, tisdag, slängdes en sprängladdning in hos en lokal SD-politiker i Skåne. Attacker och angrepp mot SD-politiker rapporteras allt oftare: sönderslagna ägodelar, misshandlade människor och nu den ANDRA sprängladdningen (mig veterligt).

Tänk om den tårta SD:s partiledare fick kastad på sig för en månad sedan innehållit en bomb! Målet för våldsdåden är SD-sympatisörer och SD-politiker. Avsändarna av dessa politiska budskap, våldsbrottslingarna, är med största sannolikhet vänstern, nykommunisterna. Det svenska Vänsterpartiet kommunisterna (VPK) styrdes av, och tog order av, den sovjetiska kommunistregimen i Moskva ända fram till 1960, då Sveriges Kommunistiska Parti, SKP, fick 4,5 procent i valet. VPKs politik och valresultat var stillastående, de var tvungna att förändra något. I dryga fyrtio år hade vi alltså kommunister i vårt land som tog direkta order av främmande makt och som av och till även bildade regeringsunderlag för Socialdemokraterna.

 

Vpk bar sitt namn ända fram till 1990, då de tog bort ordet ”kommunisterna” (på grund av Berlinmurens fall och Sovjetunionens död). Men tog de bort sina sovjetkommunistiska värderingar? Blev Vpk mer liberalt och vänligt inställt till Sverige, demokrati och frihet?

Kommunismen är en diktatorisk ideologi, det ser vi bland annat på Nordkorea, Kina, Kambodja och gamla Sovjetunionen med dess satellitstater. Kommunismen gillar, som den diktatoriska ideologi den är, inte konkurrens. Ingen annan ideologi har orsakat så många människors lidande och död som kommunismen.

 

Och vilka är kommunismens metoder för att ta och behålla makten? Döda konkurrenterna. Våld. Hot. Propaganda. Vad ser vi växa fram i det politiska Sverige nu? Våld. Hot. Propaganda. Vi ser en lynchstämning växa fram. Den svenska pressen, med Aftonbladet och Expressen i spetsen, får ta på sig en stor del av skulden eftersom de trissar upp denna otäcka lynchstämning hos mobben (för det är exakt vad det är: en mobb, en skara människor som inte tänker längre, de gör vad makten säger åt dem att göra).

Aftonbladet och Expressen är att jämföra med de propagandablad kommunisterna spred under Andra världskriget för att folk skulle offra sina liv för Stalin. Mediernas syfte med att piska upp hatstämning är att skrämma folket, alla i Sverige, från att rösta på SD. Det är inte journalistik eller nyhetsrapportering, det är politisk propaganda, så grov och uppenbar att till och med svenska medier kolleger i utlandet noterat det.

Den stämning våra medieredaktioner piskar upp påminner om den som sannolikt rådde i Berlin före Kristallnatten, innan förstörelse, våldtäkter och misshandel av grannar och före detta vänner började. Nu har medierna trampat över alla anständighetens gränser, då de även namnger privatpersoner som förmenta SD-sympatisörer. Det är dessa privatpersoner som kommer drabbas av en nykommunistisk ”kristallnatt”.

 

Vilka hängs ut i morgon? Vilka får sedan en sprängladdning inkastad i sitt hem? Hot. Våld. Propaganda. Vi ser mönstren. Vi vet facit. Diktaturens kreatur marscherar på våra gator. Expressens och Aftonbladets redaktioner är diktaturens propagandablad. Nykommunister eller nynazister är lika illa – stövlar, koppel och våld är det jag ser framför mig, och det måste bekämpas.

Demokrati är inget som kommer automatiskt, demokrati är något man bygger upp och försvarar, ibland med livet som insats, ibland med livet som pris. Jag hoppas vi kan bevara vår demokrati genom att bli förbannade, höja rösten och med bestämdhet och kraftuttryck få diktaturhunden att förpassas till korgen igen. För att travestera en känd före detta partiledare, passande nog kommunist:

Någon jävla ordning får det ändå vara i vårt land!

 

 

5 reaktioner till “Kvällstidningarna går i spetsen för lynchmobben.

  1. Pingback: Back in the USSR |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s