Rid i natt, svenska folk, rid i dag!

Rid i natt.jpg9 januari, 2014

 

Godmorgon, Sverige, till ett nytt år och en ny möjlighet! 2014 är Hästens år enligt kinesisk astrologi. Det är sannolikt även vår egen ”stridshingst” Fredrik Reinfeldts sista år vid makten, innan folket kastar honom och hans anhang ur sadeln.

Med en egen mångårig bakgrund inom den privata sektorn jämför jag Reinfeldt med företagsledaren som ska leda företaget till vinst och trygghet. Sverige är naturligtvis företaget och riksdagen är ledningsgruppen som ska diskutera förutsättningar innan kloka beslut tas.

Vi kan bara konstatera att vår ledning har misslyckats. Visserligen tog chefen Reinfeldt över ett illa skött företag med fel kurs och målsättning, men han har endast lyckats förvärra situationen i och för företaget Sverige, och måste avskedas innan företaget går i konkurs. Även delar av ledningsgruppen måste avskedas, jag avser då främst Vänsterpartiet och Miljöpartiet (nykommunisterna). Men detta vet de flesta vid det här laget.

 

2014 är året då vi genom de demokratiska allmänna valen kan se till att få den nya ledningen, den som VILL, KAN och SKA ge oss det vi vill ha för våra skattepengar: vård, omsorg, utbildningsmöjligheter och samhällsskydd. Just nu har vi inget av det efter de senaste 20 årens grava vanskötsel av företaget Sverige. Men före valet har vi ett vinter-OS i Ryssland framför oss, ett idrottsevenemang som i svensk medierapportering sannolikt kommer präglas mer av politik och våld än av idrottsliga prestationer (minns hur debatten om Emma Green Tregaros målade naglar var i förgrunden under friidrotts-VM 2013 i Ryssland).

Hur många minns hur det var under OS i Munchen 1972 då 11 israeliska idrottsmän mördades av terrorister från Palestina? Redan nu har tre bombdåd utförts i Ryssland av självmordsbombare med islams förtecken. Och har vi, världen, redan glömt bomberna som exploderade under Boston Maraton tidigt 2013, även de med islams förtecken? Hur många bomber kommer att ta män, kvinnor och barns liv under OS 2014, på grund av islams strävan att ta makt?

 

På den afrikanska kontinenten vandrar islam framåt ytterligare, i Centralafrikanska Republiken och Nigeria mördas tiotals människor varje dag på grund av den diktatoriska ideologin islams strävan att ”omvända” kristna och andra till islam, alltmedan Egypten förbjuder ett av islams stora nätverk, Muslimska brödraskapet.

Islam verkar misslyckas i de länder som når mer kunskap och insikt (förutom Egypten är Turkiet ett av dem numera), islam verkar ta plats och position där människor lever i okunskap. Som alla diktatoriska ideologier är islams största fiende kunskap hos folket. På vår egen spelplan, i Sverige, växer islam ytterligare tillsammans med nykommunisternas medverkan. Kanske är den numera mycket låga kunskapsnivån hos svenska folket en orsak?

 

Vi har nyligen sett en manifestation i Kärrtorp som utlystes på falska premisser och därför kunde dra till sig 16 000 människor som trodde att de manifesterade mot rasismen (vilken knappt existerar i Sverige), och där 15 000 av de 16 000 gick hem efter en timme då de insåg att det var en nykommunistisk manifestation mot det enda oppositionsparti vi har i Sverige, Sverigedemokraterna.

Sverigedemokraterna är av naturliga skäl det snabbast växande partiet i Sverige, majoriteten av svenska folket har ledsnat på den invandringspolitik och dess negativa effekter som riksdagen tvingat på oss, bland annat den snabbt sjunkande kunskapsnivån. Makten och medierna är skärrade nu, vilket visat sig allt mer under det gångna året, inte minst i mediernas rapportering med vidhängande smutskastning och uthängning av Sverigedemokrater.

 

Det kommer bli värre, men nu är vi förberedda inför valrörelserna. Vi har vi två val framför oss detta år, valet till Europaparlamentet och det stora valet till riksdag, landsting/regioner och kommuner. Det är de valen som ska kasta Reinfeldt ur sadeln och ge oss svenskar en annan och bättre framtid än den vi nu kan skönja.

Om vi extrapolerar, drar en linje från det vi sett sedan 1992 genom det vi nu har och fortsätter linjen fram i tiden, kommer vårt svenska försvar att utarmas ytterligare (redan nu klarar det inte sin uppgift att försvara oss vid krig, det måste byggas upp igen), vår åldringsvård är borta om kanske 20 år, våra barns intellektuella kunskapsnivå är på analfabetismens stadium om kanske 20 år, vår arbetslöshet är katastrofalt hög. Till och med på FN:s hemsida finne ett index som säger att Sverige är ett u-land 2030 om vi fortsätter på denna kurs.

 

Med ett sådant skräckinjagande framtidsscenario räcker den gamla vanliga politiska valfläskrörelsen inte till nu, med floskler, löften som inte kommer hållas och pajkastning. Många i Sverige vet vad som är fel, men de kan inte formulera det på annat sätt än ”byt regering”. Men vi behöver en ny samhällskurs, inte en nygammal regering (S, V och Mp) som ångar på mot samma katastrof som vi gör nu (u-land år 2045 enligt FN).

Vår riksdag är numera mer en diskussionsklubb än riksdag, retoriken flödar men frågor får inga svar. INGEN tar ansvar, kanske just för att de forna kombattanterna höger/vänster nu ängsligt håller varandra kvar vid makten. För det är sanningen, ansvar, kunskap och debatt värderas inte i Sverige längre, det är retorik som prisas. Vi har inte ens kunniga riksdagsledamöter längre, vi har googlande och twittrande retoriker.

 

I vårt numera skruvade och ängsliga land fungerade allt bra tills för ett par tiotal år sedan, då allt plötsligt skulle vara så korrekt att ingenting blev korrekt. Vi är numera generellt sett ett gäng ängsliga passgångare som inte ens kan gå i takt längre. När saker bara var, utan att diskuteras, funkade det som bäst. Nu diskuteras allting retorisk, men ingenting fungerar bra. Det påminner om marxismen/kommunismen: en fin teori men en dödlig praktik. Till slut fungerar ingenting, men ingen vågar säga något av rädsla för att bli fängslad eller skjuten.

Nästa år är det Getens år enligt kinesisk astrologi. Jag hoppas det är året då vi rest oss ur retorikens dumhet och okunskapens flosker, ty kunskap är diktaturens fiende. Därför säger jag godmorgon, Sverige! Öppna dina ögon och ta in kunskapen. Läs Avpixlat. Läs Dispatch International. Prata med varandra. Och framför allt: var inte rädda, ni är inte ensamma om att tycka det ni tycker.

Rid i natt, svenska folk, rid i dag! Rid för demokrati, frihet och jämställdhet! Rid tillsammans. Detta är hästens år. Detta är ert år.

5 reaktioner till “Rid i natt, svenska folk, rid i dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s