Vi borde stå på Israels sida, del 1.

Israel

14 juli, 2014.

19 juli förra året mördade den libanesiska terroristorganisationen Hizbollah sju israeliska turister och deras bulgariska busschaufför med en bomb i Bulgarien. Nyligen kidnappades tre israeliska tonårspojkar – de hittades mördade för en vecka sedan. Men här i Sverige får Israel skulden?
I andra länder ser man fakta, i Sverige är vi indoktrinerade.

När jag var barn och tonåring åkte ungdomar, särskilt kommunistungdomar, till Israel och arbetade som volontärer på israeliska kibbutzer, det var fint och ädelt att hjälpa Israel då. Numera anser många svenskar att Israel är en hemsk nation som mördar barn. Hur har det kunnat ändras så kapitalt? Svaret är som nästan alltid: makten och medierna.
Jag skämdes för Sverige när muslimer i Malmö trakasserade Israels delegation i Eurovision Song Contest och ville veta vilket hotell de bodde på, för att de skulle bomba det. En av programledarna för ESC, Gina Dirawi, är av palestinsk börd och har offentligt gett uttryck för sitt judehat (vilket hon avfärdade med ”jag är ung och visste inte bättre”). Judiska israeliska gäster som färdades i en taxi genom Malmö hörde chauffören ringa en vän och beklaga sig över att han hade ”såna där” i bilen. En passagerare råkade kunna arabiska.

Detta rapporterades med små notiser i svenska medier, när det borde ha basunerats ut som skandaler.

”Israeli Eurovision Delegation Threatened in Sweden
Members of the Israeli delegation to the Eurovision song contest in Sweden said they were the targets of anti-Semitic abuse.”

Tennismatchen i Davis Cup i Malmö 2009 spelades inför tomma läktare och med polisbevakning utanför arenan. Orsak? Det var Israel som spelade. (Socialdemokraterna i Malmö ville ställa in hela matchen på grund av att Israel var det ena laget. Antisemitism). Poliserna som skulle hålla demonstranterna borta från de israeliska tennisspelarna utsattes för slagord och stenkastning.

Efter den skamliga händelsen förbjöds Malmö stad av det internationella tennisförbundet att arrangera Davis Cup-matcher under fem års tid. Tack för den negativa publiciteten, dåvarande kommunalrådet Ilmar Reepalu och andra S-politiker.

Som ytterligare exempel på judehat och liering med islams terrorism kunde vi 2009 se Mona Sahlin och Jan Eliasson i sammanhang där muslimska terroristers flagga vajade och en israelisk flagga brändes. Noterbart är att hakkorsflaggor syntes i demonstrationståget de medverkade i.

Sydsvenskan skrev:

”I lördags deltog Mona Sahlin och förre utrikesministern Jan Eliasson i en demonstration där fanor för Hamas och Hizbollah vajade för vinden. Stora flaggor, fullt synliga. I demonstrationen sågs också hakkors. Senare under protestmötet stacks den israeliska flaggan i brand.
I Malmö talade riksdagsledamoten Luciano Astudillo, som sitter i S partistyrelse. På en film från mötet ses tre stora Hizbollahfanor. En man bredvid Astudillo bär terrorledaren Hassan Nasrallahs porträtt på sitt bröst.”

Frågan är: Vilken makt är det som indoktrinerar oss via medierna? Ett tips: Islam och vänstern verkar samsas bra i sängen, precis som de gjorde i Persien/Iran innan islam tog makten och sköt kommunisterna.

Det finns drygt 13 miljoner etniska judar (det vill säga människor med judisk härstamning) i världen. Av dem lever de flesta i USA och därnäst kommer Israel med nära 6 miljoner judar – dessutom bor det nästan 2 miljoner araber och andra icke-judar i Israel. Det fungerar utan konflikter.
Antalet judar som är troende, det viss säga anhängare av den judiska religionen, är emellertid betydligt mindre – cirka två miljoner i hela världen. En kvarts miljon etniska judar är anhängare av kristendomen.
De bokstavstroende judarna (de ortodoxa) som följer sin bibel (toran) bokstavligt, liksom muslimerna följer sin koran bokstavligt, är betydligt färre. Sätt det i relation med islam:
Det finns cirka 1,4 miljarder muslimer i världen. De är sedan födseln indoktrinerade i att bokstavligen tro på Koranen. I den står det att islam ska härska över hela världen under en arabisk härskare. Alla icke-muslimer ska omvändas till att bli muslimer, förslavas eller slås ihjäl.

 

Nyligen kidnappades och mördades tre israeliska tonårspojkar och Israel får skulden för våld här i Sverige?! Det finns människor som på fullt allvar tror att tonårspojkarna dog i en bilolycka för lång tid sedan, att olyckan doldes av israeliska myndigheter och att pojkarnas kroppar nu används av israelerna för att skapa motiv för att anfalla Gaza! Jag läste det i en Facebook-grupp som heter ”vaken.se”. I den gruppen är en viss Carl Norberg aktiv med mer eller mindre antisemitiska och plumpa inlägg. Norberg är enligt källor antisemit och judehatare, men använder det trick som den gamle utrikeskorrespondenten Ulf Nilson genomskådade för länge sedan: Norberg & Co talar om sionismen (den politiska delen av judendom) och Israel, i stället för om sitt judehat.

Så här skrev den vänsterextrema sajten Expo om Norberg:

”På söndag ska Vänsterpartiet i Tranemo hålla årsmöte. Partiets affischnamn inför årsmötet var Carl Norberg som skulle tala om ”Tid och pengar”. Carl Norberg har spridit konspirationsteorier, ofta baserade på antisemitiskt tankegods, om att världsekonomin styrs av dolda krafter. På sin blogg förnekar Norberg Förintelsen och att människor mördades i gaskammarna i nazistiska förintelseläger. Han förnekar även de mobila gasbilar som användes för att mörda judar genom kolmonoxiden från avgaser.”

 

Vidare:

”På Facebook sprider Norberg antisemitiska länkar, och han ingår i grupper där judehat är framträdande i vilka han kommenterar gillande på grovt antisemitiska nidbilder. Dessutom har Norberg låtit sig intervjuas av högerextrema tidningar.”

Jag ser Hitler, nazism och judehat i det som Norberg står för och sprider. Men det blir värre, denne Norberg är sedan 2 juli 2014 partiledare för det lilla och starkt Israelkritiska partiet ”Partiet De Fria” (redan i augusti var Norberg tvungen att avgå).

Ser vi ett nytt nazistparti växa fram i Sverige? Inte en samling galningar som finns inom till exempel Svenskarnas Motståndsörelse, utan en förslagen grupp människor vars judehat och önskan om statskontroll ligger till grund för deras ideologi? Läs deras partiprogram och se vad som finns: lite grönt (statskontrollerad miljö/närproduktion) mycket rött (statskontroll av finanser och militär à la nazism och kommunism) samt svart (det islamiska hatet mot judar som kan symboliseras av al-Qaidas svarta flagga, vilka för övrigt fladdrade i Göteborg och Malmö för inte länge sedan). Blanda färgerna och vi får brunt, brunt som nazism och fascism. Diktatur.

 

Sammanfattning:

1. Judarna flyr eller slår tillbaka. De vill bara leva i fred. De är 13 miljoner kvar i världen.

2. Muslimerna vill härska. De är 1 400 miljoner (1,4 miljarder) i världen.

3. Kommunister och nazister börjar sticka upp sina fula trynen för att manövrera sig till totalitär makt.

4. Vi vanliga människor kommer i kläm.

5. Israel är motståndare mot islams diktatoriska ideologi, liksom mot kommunism och nazism.

6. Vi borde vara på Israels sida.

Case closed.

Lästips: Boken ”Hadji” av Leon Uris. Boken är en roman och baserad på riktiga uppgifter som finns i arkiv. Boken beskriver skeenden som ledde fram till nationen Israel. En del av personerna i boken fanns i verkligheten. Platser, årtal och händelser är fakta.

 

Fotnot 1:
http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Shahid

Shahid (arabiska: شهيد,, plural: شُهَدَاء) härstammar från ett arabiskt ord i Koranen som betyder ”vittne”[1] och används också för att beteckna en ”martyr”. Det används som en hederstitel för muslimer som har ägnat sitt liv åt att fullgöra en religiös befallning, eller har dött i strid för att försvara sin tro eller sin familj.

Fotnot 2:
Fakta om Israel och Palestina finns här

http://www.sakerhetspolitik.se/Konflikter/Israel-Palestina/Fakta-om-Israel-Palestina/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s