Islam är stort och gammalt – men ändå okänt.

islam 1

 

10 augusti, 2014.

 

Islam är stort, islam är gammalt, islam är okänt. Därför blir en beskrivning av islam i vårt samhälle lång, men häng med nu så börjar jag bena upp det.

Vi förstår inte islam. Vi vet inget om islam. Vi förs bakom ljuset av islams företrädare och deras bundsförvanter, därför förstår vi inte islam hur mycket vi än får veta. De flesta i Sverige tror fortfarande att islam är en religion, precis som islam vill att vi ska tro. Kan de få oss att tro islam är en religion, kan de göra vad de vill och skrika ”religionsfrihet” om islam kritiseras. Exakt den situationen har vi i Sverige nu, där islam och dess bundsförvanter skriker ”religionsfrihet”, ”rasist” eller ”islamofob” då man sakligt debatterar och ifrågasätter islam. En ideologi man inte får kritisera är en diktatorisk ideologi, och islam är förutom att vara religion även en ideologi.
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson har naturligtvis råkat ut för att kallas ”rasist” och ”islamofob” många gånger, nu senast då han kraftfullt fördömde vålds- och morddåden de islamska terroristorganisationerna Isis och al-Qaida utför i Mellanöstern. Åkesson sa under sitt senaste sommartal att de invandrade islamister som far tillbaka till sitt ”hemland” för att mörda folk, inte är välkomna tillbaka till Sverige. Åkesson har för länge sedan förstått islams ideologi, politik, samhällskultur och makthunger.

 

Vi i Sverige har inte förstått vidden av islam, dels på grund av okunskap (islam var ju länge en ideologi, religion och samhällskultur 4 000 kilometer ifrån oss, innan den kom hit och började växa), dels på grund av islams långsamma och målmedvetna åsiktsstyrning och tillvänjning, som de genomför tillsammans med marxister/kommunister i Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Socialdemokraterna och Feministiskt Initiativ.
Vi förstod och förstår inte vad som låg bakom den arabiska våren när den i december 2010 startade i Tunisien, spred sig till Libyen, vidare till Egypten och sedan Syrien. Vi trodde att den enbart handlade om folkets missnöje, att de ville kasta av sig den diktatoriska makten, liksom Tjeckoslovakiens studenter försökte göra uppror mot Sovjetkommunismen 1968 och Kinas studenter gjorde uppror på Den himmelska fridens torg mot deras kommunistvälde. I extremt muslimska, totalitära stater som Qatar och Saudiarabien blev den arabiska våren bara en bris, i de övriga länderna startade maktkamper och slakt.
Vi ser ett mönster där så kallade islamister (alltså makthungriga muslimer) försökte ta över regeringsmakten i några av länderna.

 

För oss i Sverige är sannolikt händelserna i Egypten mest kända på grund av att Muslimska brödraskapet satte sin kandidat, Muhammad Mursi, på presidentstolen. När det egyptiska folket kom på att Mursi utfärdade lagar i akt och mening att ytterligare islamisera det redan muslimska landet, startade upproren igen. Mursi avsattes och ett antal personer från Muslimska brödraskapet dömdes till döden.

Brödraskapet är en gammal och för de flesta okänd organisation vars mål är att nå vad Koranen predikar: kalifatet (islams världsherravälde). Sammanfattningsvis kan sägas att den arabiska våren var ett försök inom den muslimska världen att kasta av sig oket från den diktatoriska och tyranniska ideologin islam. Det misslyckades, för diktaturer vill behålla makten, och de gör det med hjälp av hot, våld och propaganda.
Nu är Irak drabbat av islamisterna. Kristna araber och andra våldtas brutalt, mördas kallblodigt eller tvingas lämna sina hem. För att Åkesson kraftfullt fördömer detta folkmord som nu sker inför våra ögon (svenska medier har ju faktiskt visat lite, tyvärr alltför lite, av det fruktansvärda som sker), kallas han ”rasist” av en del. Sannolikt är det de största rasisterna och antidemokraterna som tar till detta knep, det vill säga de svenska kommunisterna (V, FI och MP) samt islamister i olika samfund (bland annat Islamiska förbundet som är en gren av Muslimska brödraskapet) och de olika svenska partierna. De använder det hot, våld och propaganda de anser vara nödvändigt för att tysta oppositionen, exakt detsamma som islamisterna i Mellanöstern gör.

 

Vi får inte blunda för verkligheten: islam är en religion, men även en diktatorisk ideologi, samhällskultur och politik. Islam har en manual, en guide, en instruktionsbok för allt: Koranen. Oavsett om det är den religiösa delen som ska predikas, ett brott som ska bedömas och straffas, en tvist som ska lösas, hur en muslim ska förhålla sig till homosexuella, hur en rättrogen ska leva alla sina vakna timmar, oavsett vad så är det Koranen som ger dem svaren.
I de muslimska länderna fungerar islam eftersom islam är det allenarådande, något annat är inte tillåtet annat än som ”skattebetalande otrogen” eller död (det är alternativen för många irakier nu). I muslimska länder lär sig barn islam och islams värderingar från första andetaget, islam är det enda som finns för dem. Det är exakt likadant som det var för dem som föddes i det sovjetkommunistiska imperiet, de trodde på det enda de kände till (kommunismen) och avskydde vad de blivit indoktrinerade att avsky (kapitalismen). Det goda var Sovjet, det onda var USA och Västvärlden.
I Sovjetunionen fungerade kommunismen (vilket inte innebär att den är bra eller att folk mår bra av den) eftersom den var allenarådande – tills folket upptäckte att den var en lögn. Inom den muslimska världen fungerar islam eftersom den är allenarådande – tills folket upptäcker att islam delvis är en lögn. Det var därför den arabiska våren startade, kunskap hos folket blev den utlösande faktorn. Därför är islam rädd för att ge folk den sorts kunskap vi värdesätter.

 

Det finns några skillnader mellan kommunism och islam (Sovjetunionen existerade bara en dryg mansålder, islam är 1 400 år gammal och växer):

  1. Islam har en osynlig makt (den religiösa delen av islam) som människor blint tror på, mestadels okunniga och indoktrinerade människor.
  2. Inom islam tolkar imamerna Koranen (lagbok/bibel/manual). ”Vanligt folk” har därmed ingen kunskap om någonting. De är i imamernas händer, och imamerna stöttar naturligtvis islam. Det är deras makt, eller hur?
  3. Många muslimer i muslimska länder är okunniga på grund av undermålig skolgång. Den utbildning de får är den som islam vill ge dem: underkastelse för islam. Och igen: det är imamerna som har makten.

I Sverige arbetar islam frenetiskt för att få starta muslimska friskolor och dagis.
Ordet ”islam” betyder för övrigt ”underkastelse”. De som underkastar sig är muslimer (ordet muslim betyder just ”den som underkastar sig”).
Islam är kollektivistiskt. Islam kan aldrig samexistera med en demokrati där individen värdesätts, eftersom alla ska underkasta sig islam kollektivistiskt. Det är två oförenliga doktriner (demokrati mot diktatur).
Därför kommer islam alltid skapa ett parallellsamhälle i demokratiska samhällen, vilket vi redan sett ske i Sverige, och till och med hört representanten för Muslimska brödraskapet i Sverige (socialdemokraten Omar Mustafa) uttala. Islams mål är att växa och få totalt inflytande över samhället. Alla ska underkasta sig islam enligt islam.
Det goda är islam, det onda är USA och Västvärlden.
Vad gör islam för att vinna mark i ickemuslimska länder? De för sakta, sakta in islams regler och samhällskultur i de demokratiska samhällena. De börjar i liten skala, växer långsamt till en nivå (procentuell andel av befolkningen) där de känner sig starka. Sedan ökar de takten i införandet av islams regler. Ett exempel är då moskén i Botkyrka fick bygglov 1994, då sa man att det aldrig skulle förekomma böneutrop. Nu har vi det, islam blev starkare och kunde börja ställa krav på böneutrop, det påstods att de ”givit oss mycket och därför har rätt att göra som de vill nu” och naturligtvis kom även religionsfriheten upp som argument. Så här sa ordföranden i Islamiska föreningen, Ismail Okur:
”Det var gamla gubbar från oss på den tiden. De hade precis kommit till Sverige och vågade inte så mycket. Nu är det nya gubbar. Vi har levt hela våra liv i Sverige, vi har betalat skatt, vi har varit duktiga medborgare, vi har gett mycket till Sverige. Nu vill vi ha lite tillbaka. Nu vill vi ha religionsfrihet.”

 

Naturligtvis kommer det följas av krav på böneutrop i fler orter och böneutrop fler dagar samt fler gånger per dag. Halal-mat i våra med skattemedel finansierade skolmatsalar är ytterligare exempel på hur islam sakta äter sig in i vår samhällskultur, liksom den långsamma indoktrineringen om att ramadan är en ”ny svensk tradition”.
Allt under sken av att islam är en religion, och att vi minsann har religionsfrihet i Sverige.
Ofta kommer motargumentet ”det är bara de radikala muslimerna som mördar och vill ta över världen”. Mina frågor är då:

  1. Hur många är dessa radikala muslimer, de som kallas ”islamister” eller ”fundamentalister”? De verkar ju vara de enda som hörs och syns. De lyckas dessutom införa mer och mer av islam i vårt land. De mördar folk i hundratusental i Mellanöstern.
  2. Var är de liberala muslimerna? De tysta?

Det finns många exempel på hur islams företrädare, de ”radikala” muslimerna,reagerar då islam på något vis visas i sin nakenhet, men de ”liberala” muslimerna är lika tysta varje gång. Finns de ens?
Ett exempel är författaren Salman Rushdie som blev mordhotad då han skrev boken Satansverserna. Han var tvungen att gå under jorden och ha livvakt.
Vår svenska konstnär Lars Vilks blev mordhotad då han gjorde tecknade rondellhundar med profeten Muhammeds ansikte på. Han har nu ständigt livvaktsskydd.
Mona Walter, som invandrade till Sverige för 20 år sedan, konverterade från islam till kristendom. Hon har berättat hur hon som nyanländ uppmanades av en imam att skaffa många barn och ta hit sina släktingar, för att islam ska växa i Sverige. Nu är Mona hotad och har tvingats gå under jorden, att konvertera är nämligen belagt med dödsstraff. Att lämna ut information om vad islam står för kan också medföra döden, till och med i vårt demokratiska Sverige. Hot, våld och propaganda igen.
En film visades om profeten Muhammed på YouTube hösten 2012, den skapade lynchstämning i den muslimska världen. Även i Sverige demonstrerades och paraderades det för islam, i Malmö blev en kritiker slagen och sparkad av ledaren för demonstrationståget – som bar en nazistliknande armbindel. I Benghazi blev fyra oskyldiga amerikaner på ambassaden mördade på grund av att islamister jagat upp raseri hos folkmassorna.

 

Det hölls en paneldebatt i USA om Benghazi-morden, och en muslimsk kvinna anklagade Västvärlden för att utmåla muslimer och islam som onda. Hon fick svar på tal.

Paneldebatten kan ses på YouTube.

Här är en något sammanfattad översatt text från paneldebatten:

”Salam aleikum. Fred till er alla.
Jag heter Sama Ahmad och är juridikstuderande på ett amerikanskt universitet. Jag är här för att ställa er en enkel fråga. Jag vet att vi utmålar islam och alla muslimer som onda, men det finns 1,8 miljarder muslimer i världen och fler än 8 miljoner amerikanska muslimer i USA, och jag ser dem inte representerade här. Men min fråga är: hur kan vi utkämpa ett ideologiskt krig utan vapen, hur kan vi någonsin avsluta det kriget, det jihad ni talar om är en ideologi, hur ska ni någonsin kunna vinna över den om ni inte bemöter den ideologiskt?

Brigitte Gabriel, amerikansk journalist, kristen och uppväxt i Libanon, svarade:

”En bra fråga, jag är så glad att du är här och att du tog upp det, för det ger oss möjlighet att svara. Vad jag finner häpnadsväckande är att sedan starten på denna paneldebatt, som vi håller på grund av attacken mot vårt folk, har ingen nämnt muslimer, vi är härför att tala om islam, vi är inte här för att peka ut muslimer. Vi är här för att diskutera hur fyra amerikaner dog och vad vår regering gör åt det. Vi är inte här för att peka ut muslimer, det är du som tar upp den frågan och eftersom du gjorde det: låt mig utveckla mitt svar.
Det finns 1,2 miljarder muslimer i världen, naturligtvis är alla inte radikala, de flesta av dem är fredliga människor. Men enligt världens underrättelsetjänster, är mellan 15 och 25 procent av dem radikala extremister som är för bland annat sharialagar. 75 procent är alltså fredliga. Det vill säga att det finns någonstans mellan 180 och 300 miljoner människor, nästan lika många som vi är i USA, som vill förstöra västerländsk kultur. Så varför behöver vi oroa oss för denna grupp?”

 

Hon fortsatte:
”Eftersom det är den gruppen människor som bedriver terror och massaker i resten av världen. Om man ser på det historiskt:
* 60 miljoner människor dog under Andra världskriget, och det var inte den vanliga fredliga tysken som var skuld till det, det var den lilla gruppen fanatiker som kallade sig nazister. Den stora fredliga majoriteten av tyskarna var utan betydelse.

  • Stalin lyckades mörda 20 miljoner av sina egna. Den stora fredliga majoriteten av ryssarna var utan betydelse.
  • Under Maos regeringstid i Kina uppskattas det att uppemot 70 miljoner människor dog i landet. Majoriteten fredliga kinesiska var i det fallet utan betydelse.
  • 11 september 2001 bodde det cirka 2,3 miljoner arabiska muslimer i USA, men det var bara 19 extremister, som genom att flyga in trafikplan i Twin Towers, dödade nästan 3 000 människor. Den fredliga majoriteten muslimer var här utan betydelse.Det är dags att kasta den politisk korrektheten i papperskorgen och göra något åt detta problem.”

 

Vi måste se verkligheten som den är. Islam är en religion, en diktatorisk ideologi, samhällskultur och politik.
Islam är inte förenlig med västerländsk demokrati och jämlikhet. Vi har ett parti i riksdagen som företräder en diktatorisk ideologi, Vänsterpartiet.
Nu är vi på väg att utan att veta om det släppa in den diktatoriska ideologin islam (som faktiskt samarbetade intimt med nazisterna under Andra världskriget) ännu mer i Sverige. Det finns redan ett ”muslimskt civilsamhälle” (Omar Mustafas ord), alltså ett parallellsamhälle, i vårt land. Det växer.
Hur många islamister har vi i riksdagen nu? Abderizak Waberi (M)? Mehmet Kaplan (MP)? Omar Mustafa var på väg in i socialdemokraternas innersta maktsfär då en del egendomligheter uppdagades: han företräder Muslimska brödraskapet och judehat. Han var då tvungen att välja mellan svensk demokrati och islams ”muslimska civilsamhälle”. Han valde bort vår demokrati. Så stark är islam. En annan Omar var tvungen att avgå ur socialdemokraterna efter att nyligen ha uttryckt att han ansåg att ”judesvin” skulle slaktas.

Hur många islamister riskerar vi att få i vår riksdag och kommuner?
En röst på S, MP och V (även FI), är en röst på en framtid lik den Iran mötte: förtryck och död. Det är en röst på en framtid lik den vi ser kristna möta i Irak nu: död eller flykt.
Islam kryper under huden på alla, till och med i FN arbetar islams företrädare för att kritik mot islam ska förbjudas i vissa muslimska stater.

UN-acceptable censorship: The United Nations tries to outlaw criticism of Islam
nydailynews.com

” I mars förra året kunde vi följa hur den islamistiska organisationen OIC arbetat för att göra kritik av islam förbjudet. Genom en icke-bindande FN-resolution i Human Rights Council förbjuder de religionskritik i allmänhet och islamkritik i synnerhet. I mars i år kommer även en bindande FN-resolution som förväntas bli tvingande för alla medlemsländer och som begränsar yttrandefriheten för dem som kritiserar islam.”

http://opponent.se/2009/03/islamkritik-forbjuds-i-ny-fn-resolution/

Vi har en klar situation här: demokrati (Väst) mot diktatur (islam). Vi måste lära oss vad islam är. Vi måste förstå vad islam är.
Demokratin vann det kalla kriget mot Sovjetimperialismen. Nu pågår nästa kamp för demokratin. Kampen mot islam.
Jag återkommer i ämnet islam.

4 reaktioner till “Islam är stort och gammalt – men ändå okänt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s