De rödgrönas skandaler.

Krokben

 

6 september, 2014.

 

Det finns två sätt att vinna ett 100-meterslopp: spring fortast eller sätt krokben för motståndarna. I valspurten är det bara krokben som gäller för etablissemanget.

I valrörelsen i Sverige gör etablissemanget (de rödgröna, Alliansen och svenska medier) allt de kan för att sätta krokben för motståndarna (Sverigedemokraterna) eftersom etablissemanget inte kan springa tillräckligt fort eller ens åt rätt håll för att vinna. De befinner sig alltsomoftast inte ens på rätt bana.

Dagarna före valdagen 14 september är desperationen stor inom etablissemanget. De som ljugit för och bedragit oss väljare under drygt 20 år (Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet samt Alliansen och svenska medier) står med byxorna nere, och försöker dölja sina enorma felbeslut, misstag och misslyckanden genom att peka finger åt Sverigedemokraterna.

De borde skämmas! Vi medborgare får betala för alla deras misstag med minskad välfärd, sämre sjuk- och åldringsvård, sämre försvarsförmåga, ökad otrygghet och ökat våld i samhället, lägre kunskapsnivå bland skoleleverna – men de pekar finger åt det enda riksdagsparti som inte medverkat till förfallet!

 

De gräver i allt gammalt de kan hitta om Sverigedemokraterna för att sätta krokben för dem. Problemet för etablissemanget är att det finns så mycket att gräva i, de blir alltmer desperata och börjar till och med hitta på saker.

Ett exempel: Under förra årets Almedalsvecka försökte de klistra en våldtäkt på en Sverigedemokrat, samtidigt som Vänsterpartiets inbjudna gäster från de halvkriminella Megafon sannolikt gruppvåldtog en drogad gotländska. Det var märkligt tyst i medierna om gruppvåldtäkten, som i stället gjorde en följetong av den konstiga historien där en ung kvinna förmodligen ljög om en före detta SD-anställd.

Nyligen försökte SVT:s medarbetare under en partiledarutfrågning misskreditera Åkesson med hjälp av siffror de beställt från regeringskansliet. Åkessons siffror ifrågasattes, men de kommer inte från Sverigedemokraterna utan från Riksdagens utredningstjänst, vilket SVT:s medarbetare fullkomligt ignorerade. Det är inget annat än medias taskspeleri.

 

Ett av de senaste exemplen på gammal skåpmat kom häromdagen då medierna tog en tre år gammal ”nyhet”, och försökte blåsa upp den till en skandal om momsfiffel:

I SD-Kuriren kan man läsa: ”Grundlösa anklagelser om momsfiffel”

Det vore intressant att se medierna gräva i och presentera de övriga partiernas snaskigheter, men där är viljan låg. En god start i att granska det politiska etablissemanget finns här:

”Lista över dömda politiker”.

”Detta dokument listar politiker i C, FP, KD, MP, M, S och V som dömts för brott sedan 2004, och är tänkt att vara en illustrativ motvikt till påståenden om att Sverigedemokraternas företrädare skulle vara särskilt brottsbelastade. Fall med politiker som har kronofogdeskulder eller som har gjort olämpliga uttalanden, uppmärksammas inte här.
Datainsamlingen grundar sig främst på medierapportering, vilken ju är mer förekommande när förseelser är grova och förövare kända, så dokumentet kan därför inte ses som en statistisk jämförelse mellan partierna.
I de fall brott inte har uppmärksammats av traditionell media har alternativ media använts som källa, och ifall dessa händelsevis skulle misstros, rekommenderas kontroll hos rättsväsendets instanser.
De dömda listas per parti i efternamnsordning och deras fall presenteras enligt mallen: uppdrag som personen hade vid brottstillfället, beskrivning av brottet, påföljd och källor.”

 

Det är inte svårt att finna skandaler som de olika partiernas företrädare gjort sig skyldiga till, det behöver inte ens grävas. Frågan är vilka vi vill ha som våra folkvalda företrädare, vilka vi vill ska förvalta vårt land, vår demokrati, jämställdhet och välfärd.

  • Vilka vill vi ska representera oss och vårt land i internationella sammanhang, Soraya post från FI eller kloka människor?
  • Ska vi ha pedofiler, knarkare och våldsmän i riksdagen (MP och V enligt nedanstående tidningsartiklar) eller kloka människor?
  • Vill vi ha fuskare, lögnare och bedragare som skor sig på vår bekostnad, eller vill vi ha ärliga personer som vill vårt bästa?
  • Vill vi ha de som sätter krokben för motståndare, eller de som gör sitt bästa för att springa fortast?
  • Vill vi ha dem som inte ens vet vilket håll de ska springa åt, en del av dem vet inte ens vilken bana de ska springa på. En del är islamister, en del är kriminella, en del är bara dumma.

För mig är svaren enkla. För mig är valet enkelt.

Här följer ett litet urval från de länkar vi har om etablissemangets verkliga ansikte. De är inga goda meriter i 100-meterstävlingen ”god etik, moral, omtanke, jämställdhet, god vandel och respekt för folket”. Jag förstår varför de försöker sätta krokben för Sverigedemokraterna, de kan nämligen inte vinna utan att fuska.

 

Miljöpartiet:

Internt bråk i MP – ”Kan behövas lite män i det här hönshuset”

Lars Goedecke (MP) Ängelholm är hånfull. 

Gustav Fridolin festar på Hultsfred när han är där för riksdagens räkning.

David Holloman (MP) häktades för virkesstölder. Var det till groggvirke tro?

Miljöpartiets kassör i Partille ”råkar” ta pengarna ur partikassan.

Regionpolitikern Ragnar Mensner (MP) får vara kvar trots kriminalitet. Nolltolerans gäller inte de egna….

Miljöpartist fast för barnsex

MP-politiker i rasistbråk.

Daniel Jesus Arrospide Alata (MP) är mordbrännare.

Marcel Wisselqvist (MP) misstänkt för att sexuellt ha utnyttjat en 30-årig handikappad kvinna i sin färdtjänstbuss.

Ulf Svensson (MP).

Gustav Fridolin och Åsa Romson (MP) har knarkat.

Maria Ferm (MP) knarkade lång tid. 

Fler knarkskandaler inom Miljöpartiet.

Christer Öhgren (MP) filmades då han skulle köpa sex.

Miljöpartiets Yvonne Ruwaida har inte bara struntat i att redovisa kvitton från sina köp med riksdagskortet.
Under sex års tid har hon systematiskt slängt alla kvitton och riskerar nu att anmälas till riksdagsstyrelsen. Fullt i klass med Mona Sahlin.

2001 var det över en kvarts miljon som var oredovisade av Mp:s Yvonne Ruwaida, 2010 var det hennes telfonräkning som stack ut.

Mikaela Valtersson, en av de som föreslås bli Miljöpartiets nya språkrör, har åkt taxi i tjänsten för över 17 000 kronor på ett halvår. Trots att hon bor bara 300 meter från pendeltågsstationen.

Toppolitikern Jabar Amin (MP) bryter mot partiets egna ­regler. Amin väljer dyra taxibilar i stället för billigare färdmedel till flyget.

Socialarbetaren och miljöpartisten Filip Persson har polisanmälts av Hörby kommun för ärekränkningsbrott.
Han ska ha jämfört Hörbys familjefridssamordnare Bahareh M Andersson med ”ayatollor” och beskyllt henne för ”diktatorsfasoner” i inlägg på Facebook.

Här ryker deltagare ihop på MP-mötet. Ett nytt tumult uppstod vid Miljöpartiets årsmöte i Haninge. På en video som Expressen.se kan visa ses medlemmar ryka ihop, knuffas, och skrika högt åt varandra.

 

Vissa partier är en stor bluff, MP är till exempel ett enfrågeparti utan en fråga. De borde ta bort ordet ”miljö” ur partinamnet. Podradioprogrammet Granskning Sverige fann många märkliga ting när de granskade MP:

”Enligt forskaren Kent Asp granskas aldrig Miljöpartiet. Granskning Sverige kan alltså presentera en unik granskning av detta uttalat anarkistkommunistiska parti. Före detta partiledaren och en av grundarna, Birger Schlaug från Vingåker, förklarar miljörörelsens fascistiska historia. Granskning Sverige kan visa hur miljöfrågan används som ett sätt för Miljöpartiet att förstöra för stora företag.

Ett av MP:s toppnamn, Helena Leander, förklarar att frågor om vilket ansvar Miljöpartiet har för mångkulturens offer, är en ‘absurd fråga’. Andra ‘absurda frågor’ är varför Helena Leander driver exakt samma hjärtefrågor som våldsamma kommunistgrupper, som AFA och Revulotionära Fronten.

Granskning Sverige belyser också mediabevakningen av MP:s gruppledare i Vingåker, Pernilla Hagberg, som tror att det finns en planet x. Denna unika granskning av miljöpartiet, avslöjar fakta som många människor inte har en aning om, men som man som väljare har rätt att veta.”

 

 

Vänsterpartiet med svans:

Ung vänster-ordförande uttalade önskan om att se Billström skjuten.

Daniel Riazat, V, indoktrinerar tio-åriga elever under lektionstid: ”SD är som Breivik.”

Anette Ternstedt, Vänsterpartiet körde rattfull. 

Här kallas misshandel för ”misstag” när V misshandlar!  Vänsterpartiets Jackie Nylander döms till böter efter att ha misshandlat och dödshotat en 27-årig man i Stockholms tunnelbana.

Landstingspolitikern Sasa Sacipovic (V) dömdes till fängelse!

Ahmed Bouirda (V) som företräder partiet i kvinnofridsfrågor låtsas vara Sverigedemokrat och skickar sexistiska mejl till kvinnlig partikamrat.

Läraren och vänsterpartisten Håkan Bruman dömdes till 70 dagsböter á 200 kronor för sexuellt ofredande mot två 14-åriga flickor. De två flickorna var hans elever.

Daniel Kihl (V) mördade två.

Här kastas det stolar. Nämndemannen Lilly Näslund (V) filmas när hon kastar en stol mot polisen. Efteråt anhölls hon för våldsamt upplopp.

Här släpas Lilly Näslund (V) i väg av polisen igen. För tredje gången på kort tid tvingades polisen ingripa mot den 23-åriga proffsdemonstranten.

Porrskådisen Göran Eurenius, 49, tvingades lämna vänsterpartiet.
Nu vill han bli tagen till nåder igen.

Tobias Hübinette, en av initiativtagarna till det vänsterextremistiska EXPO, är livsfarlig verkar det som, om man ska tro Aftonbladet.

Vänstergrupp misstänks för 30-tal våldsdåd.

Gudrun Schyman (V) numera FI handlade för hundratusentalskronor på skattebetalarnas bekostnad!

Här attackeras turist av vänsterextremister. I september gick Revolutionära fronten till attack mot sina motståndare igen.

Förfalskade kvitton och länsade partikassan. 38-åringen närapå tömde Vänsterpartiets kassa och stoppade 480 000 kronor i sin egen ficka.

Vänsterextrem aktionsgrupp tar på sig våldsdåd: ”Vi i aktionsgruppen Autonoma Arbetare i Skåne påstår att direkta angrepp på chefer, politiker och kapitalister är den bäst lämpade metoden utifrån dagens situation.”

SVT:s team attackerades på Medborgarplatsen

Vänsteraktivist åtalad för olaga hot mot f d flickvän: Vänsteraktivisten Kim Fredriksson står åtalad för olaga hot mot en före detta flickvän. Noterbart är att även Expressen valt att samarbeta med Researchgruppen, trots att de i sin tur samarbetar med dömda och åtalade kvinnomisshandlare. Viktigare för tidningen är uppenbarligen att smutskasta alla och envar som ådagalägger problemen med massinvandringen. Hur många svenska kvinnor som offras för att genomdriva denna politik är bevisligen irrelevant, ännu en gång i ordningen.

Nytt blåsväder kring Ung vänster:
Ung vänsters tidigare ordförande i Örebro län, Markus Allard, blev utesluten ur Vänsterpartiet för att ha uttryckt sympatier för den vänsterextrema gruppen Revolutionära fronten.
Axel Frick hann inte vara ordförande i många timmar innan han gjorde precis det som fick företrädaren utesluten.
– Jag kommer definitivt inte att ta avstånd från mina åsikter, utan jag kommer att arbeta för att förändra. Men självklart jobbar jag inte för att bli utesluten, säger Axel Frick till TT.

 

 

Socialdemokraterna:

Geijer-affären med en prostituerad tystades ned av Palme.

Socialdemokratisk kyrkopolitiker dömd för våldtäkter på sina barnbarn. Tingsrättens dom visar att han har begått övergreppen under flera år medan han suttit barnvakt.

Tre politiker är pedofiler. En socialdemokrat och en moderat, den tredje från ett lokalt parti i Mellansverige.

Socialdemokraten Denise Norström, uttrycker sig illa. Uppenbarligen har hon skrivit att hon funderar på huruvida hon ska kastrera statsministern ”innan skottet kommer”.
Stefan Löfvén, när ska du städa i partiet?

S-politiker avgår efter fylleskandal. En socialdemokratisk kommunpolitiker i Stockholms län har åtalats för hemfridsbrott sedan han trängt sig in i en lägenhet mitt i natten hos en okänd sovande familj.

Riksdagsledamoten Per Svedberg (S) raglar omkring onykter efter en julfest, endast iklädd kalsonger, och kräver sex av en kvinnlig partikollega. Svedberg sitter fortfarande kvar i riksdagen.

Kommunpolitikern, Charles Eriksson (S) från Ödeshög, hotar att misshandla en kvinnlig partikamrat under ett årsmöte. Kvinnoförnedrande ord som ”kärringjävel” ekar mellan väggarna.

Fackordföranden och riksdagskandidaten Heléne Larsson (S) döms till 60 dagsböter för barnmisshandel.

Mahmoud Haidar, (S) nämndeman i Kalmar, avvisas från en krog, varefter han och en vän misshandlar en person på gatan. Han döms till 50 dagsböter för hot mot tjänsteman.

Politiker häktad – tonårsdottern slogs medvetslös! Luleå-politikern Mohammed Chaker (S) häktas efter att ha misshandlat sin dotter i fem års tid.

Bathal Batti (S) från Sandviken åtalas för anstiftan till mord efter ett bråk om underhåll där två familjer är inblandade. Batti frias, men hans släktingar döms till två års fängelse. Dock kvarstår misstankarna och fallet kan komma att tas upp på nytt.

Den socialdemokratiska politikern Ingvor Bergman har polisanmälts för misshandel efter att ha nypt SD-politikern Hanna Wigh under en debatt i kommunfullmäktige.

Adrian Kaba är socialdemokratisk politiker i Malmö. Tidigare i år påstod han i tidskriften Tro & Politik att det finns ”en judisk-europeisk högerextremistisk sammansvärjning”. På sin offentliga Facebooksida ger han nu Hamas sitt stöd trots att det enligt honom är ”mycket möjligt att organisationen avser att förinta judarna”.

Beviset på Socialdemokraternas samarbete med SMR. Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att ta in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.

Stefan Löfvens morfar var övertygad nazist ända fram till sin död på 1950-talet.

Bensinmackschefen Mikael Åström som under flera år ska ha tillskansat sig varor och tjänster på OK Piteås bekostnad har nu polisanmälts.  Förutom sitt uppdrag på OK Piteå sitter Mikael Åström på flera förtroendevalda poster i Piteå kommun. Han är dels ledamot för Socialdemokraterna i kommunfullmäktige, och dels styrelseordförande för det kommunala fastighetsbolaget Pitebo.

Annelie Rudolfsson (S) från Lysekil avgår efter en polisanmälan om förskingring. Hon hade fört över 55 000 kronor från SKTF:s lokalavdelning till sitt eget konto.

S-politikern Lars-Olof Hägred drar kniv på Statoil.

Två män som kandiderar för Socialdemokraterna i valet, togs på bar gärning när de hade sex med prostituerade. Polisen slog till mot männen i ett LO-förbunds övernattningslägenhet.

Grova anklagelser riktas mot riksdagsmannen och S-ordföranden Yilmaz Kerimo (S) i en hemlig rapport som LT kommit över.

Taisir Kassem, politiker och imam från Uddevalla, lurar till sig pengar från Studieförbundet Vuxenskolan.

Jan Emanuel Johansson (S) från Norrtälje, döms för skattebrott.

Elvan Cicen, (S) f.d. fullmäktigeledamot i Borlänge, åtalas för grova ekobrott som pågått sedan 2009.

Ordföranden i kommunala Sölvesborgshem, Per-Olov Larsen (S), har delgivits misstanke om brottet tjänstefel, rapporterar lokala medier.

Stefan Löfven (S) anklagas för att uttrycka sig främlingsfientligt om arbetskraftsinvandring.

Facktoppar vräker kvinnliga hyresgäster och portar arbetarkvinnor från styrelsen till en stiftelse för kvinnor med låga löner.

Datainspektionen granskar Socialdemokraterna sedan partiet lämnat personuppgifter om 12 000 medlemmar till Sifo, skriver DN.

Den före detta ordföranden i SSU Skåne, Jens Ohlsson, publicerar en bild på Facebook där han dansar och ler med Mein Kampf i handen. Detta i en protest mot Israel.

Tage Norgren hotas av uteslutning ur (S). Timrås egen ”mysfarbror” Tage Norgren hotas av uteslutning från det socialdemokratiska partiet på grund av rasistiska uttalanden. I ett brev till partistyrelsen i Stockholm skriver partiet att Tage vid ett flertal politiska möten ”farit ut i aggressiva otidigheter kryddade med svordomar rörande våra invandrare”.

Ran Svanlund, (S) kommunpolitiker i Dorotea, åtalas för ofredande, övergrepp och misshandel. Han döms för skadegörelse och tvingas betala 30 dagsböter och 600 kronor i skadestånd till den utsatta grannen. Strax efter domen tvingas han att avgå.

Socialdemokraternas ungdomsförbund och Ung vänster har tagit emot bidrag på felaktiga grunder från Helsingsborgs stad. Tillsammans ska de ha tagit emot felaktiga bidrag på närmare 1,1 miljoner kronor.

Håkan Juholt (S) betalar tillbaka 160 000 kronor till riksdagen efter den uppmärksammade hyresaffären.

 

Omar Mustafa som  valdes in i den socialdemokratiska partistyrelsen kritiseras för att han inte distanserar sig från antisemiter.

Omar Mustafa (S) från Stockholm försvarar ökänd islamist.

En av Mona Sahlins viktigaste politiker i Stockholm, Abdo Goriya,
misstänks ha planerat att kidnappa diplomats dotter.

 

Och vi vet ju alla hur Mona Sahlin fifflade.

4 reaktioner till “De rödgrönas skandaler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s