Jimmy Hoffa och Räven.

5 december 2014

 

Så har då Stefan Löfven visat sitt rätta ansikte.


Luften gick ur ballongen då riksdagen röstade ner den svaga minoritetsregeringens budgeförslag. 
Regeringen kramade sedan ur all luft ur, och slet sönder ballongen, då de annonserade ett extraval p.g.a. sitt nederlag.
Sverige brinner och våldtas och vad gör vår statsminister åt det? Han utlyser extraval!
Han tar INTE sitt ansvar!

Riksdagen säger i demokratisk ordning ifrån en svag budget och politik, och vad gör vår statsminister åt det? Han utlyser extraval!
Han tar INTE sitt ansvar!

I raseri och besvikelse över att de andra i riksdagen inte dansar efter hans pipa, kastar vår statsminister över sitt ansvar på Sveriges medborgare. Det är de som får avgöra, sade Stefan Löfven under den presskonferens (med Gustav Fridolin som lismande bisittare) han höll efter sitt nederlag i omröstningen om budgeten.
Han tar INTE sitt ansvar!

Vi som röstar får avgöra sade Löfven. Avgöra vad? Vi lade vår röst i september månad. 


Ett enda parti (SD) rönte en enorm framgång i det valet och fick mer än dubbelt så många röster jämfört mot i valet 2010. Vad Stefan Löfven helt missat är att det är en MYCKET klar signal från svenska folket, eftersom SD vill tala om SAMTLIGA kostnader för den av oss skattebetalare bekostade invandringen. Folket har ledsnat!
Vad gjorde då Stefan Löfven? Han bildar regering med det parti (Mp) som är motpol till den klara signalen. Och sedan tjurar han då det inte fungerar.

De partierna vi röstade fram i september kom under budgetomröstningen inte överens som Löfven ville att de skulle komma överens. Otur för Stefan Löfven, men han har själv försatt sig i den situationen. Och nu tjurar han.


Riksdagens partier kom inte överens om att rösta på de rödgrönas budget, vilket för Löfven verkade komma som en överraskning.

Löfvens budget är bara luft enligt SD, det är en budget som de ska finansiera med skattehöjningar och lån. Ingen ansvarstagande politiker kan rösta på ett sådant luftslott, och det gjorde de inte heller. 
I själva verket spelar Löfven ett politiskt spel nu, och det är vi som betalar hans insats. Löfven räknar med att fram till 22 mars manövrera bakom kulisserna för att kunna fortsätta regera efter extravalet. Stefan Löfven är van att som fackpamp förhandla och bluffa, men han är osmidig som en elefant när det gäller politiken.

Fördelen med hans agerande nu, är att vi vet vad vi ska rösta på i mars: fortsatt okontrollerad och MYCKET kostbar invandring från islamistiskt styrda stater i Mellanöstern och Afrika, eller en minskning av denna invandring. 


Men hur tänker han, vår maffialiknande fackpamps- statsminister?

Han bildade regering med ett extremistiskt lilleputtparti (Mp), ett parti vars politik är mer avveckling av Sverige än utveckling, ett parti som propagerar för helt fri skattebekostad invandring.
Han lägger en budget som Sveriges riksdag röstar ner. Och Stefan Löfven tänker gå till val med samma extremister i släptåg och samma budget IGEN?
Hur tänkte han nu? 
Jag tror att även journalisterna på presskonferensen undrade, frågan togs t.o.m upp men fick ett svenskt flosklande svar. 
Statsministern är feg, han överlåter ansvaret på oss väljare istället för att ta det själv, det är därför han utlyser extraval. 


Och statsministen ljuger dessutom igen!

1/ Han påstår att alliansen samarbetar med SD bara för att alliansen röstade på sin egen budget. 
Innan valet sade Alliansen att de inte skulle låta SD påverka politiken. Nu påstår Löfven att det är exakt vad Alliansen gör, men återigen bortser han från sin egen roll i det hela med den katastrofbudget han lade fram.
2/ Han påstår att SD sagt att de kommer rösta mot alla förslag som de inte gillar. Det är en ren lögn!


SD sade MYCKET tydligt att de kommer motarbeta alla förslag som leder till ökad skattebekostad invandring. Löfven verkar mer än något annat vara en ilsken 5-åring i en vuxens kropp. Fridolin stod bredvid Löfven och flinade.

Han tillförde ingenting under presskonferensen, det han gjorde var det gamla vanliga: han kallade SD för främlingsfientliga.


SD:s utsträckta hand, som hade givit pensionärer och offentliganställda mer i plånboken, ”glömde” de bort att nämna, den maffiabossliknande Löfven verkade mest ilsken över att de andra inte dansar efter hans pipa. Jag har lösningen på detta politiska käbbel, som egentligen bottnar i en enda sak: den samhällskulturella och samhällsekonomiska MYCKET kostbara invandringen: låt oss, folket, få rösta om vi vill ha den kvar eller inte! Vi har ju ändå snart ett val som Löfven tvingar på oss.


I går skrev jag: ”Stefan Löfven, jag förstår att du kan ha varit tagen av stundens allvar då du blev statsminister. Men du, glöm aldrig att makten ska utgå från folket!
Stefan Löfven, du har i själva verket fått en tidig julklapp av SD. Du har fått en chans till.
Ta den. På riktigt.”


Stefan Löfven tog inte chansen. Han vill att vi medborgare ska ta ansvaret.

Då bör vi få chansen att ta ansvaret och säga vårt i den specifika frågan om den av oss skattebekostade invandringen! 
Vi måste ha en folkomröstning om den. 
Valet i mars 2015 handlar om en enda sak: fortsatt massinvandring eller bra reformer för folket.  Vi måste inse det. Och den som bara har argumentet ”rasist” eller ”främlingsfientlig” bör ta hand om politikens våldtagna och sargade offer!


En sak är klar: vår egen Jimmy Hoffa och Räven kommer inte göra det.
De antydde det faktiskt under presskonferensen.


Jag litar inte på Jimmy Hoffa och Räven!
Låt oss rösta bort dem i mars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s