Islamisering är lika med apartheidisering.

26 juni 2015. AP

 

Sedan några år tillbaka har muslimska organisationer, genom ständiga krav baserade på “religion”, lyckats införa apartheid i Europa. De vill t.ex. ha bort kristendomens kors ur bönerum och från Migrationsverkets tolkar, men KRÄVER att få bära slöja när de jobbar inom bl.a. polisen, åldrings- och sjukvården.

De kräver speciella badtider för muslimska kvinnor, men stämmer oss då vi vill att vår samhällskultur ska följas (t.ex. när de inte vill ta oss i hand).

 

I England har ett brittiskt äventyrsbad, WaterWorld i Stoke-on-Trent, t.o.m. förbjudit bikini som badklädsel och uppmanat sina besökare att skyla sig på ett sätt som är godtagbart för muslimer.

Ur artikeln:

Man planerar också att täcka för fönster, tillhandahålla bönerum och – precis som i Sverige – tillämpa könsapartheid under vissa tider då endast kvinnliga badgäster har tillträde till anläggningen. Under dessa tider får också endast kvinnlig personal arbeta. Särskilda vakter skall utposteras för att säkerställa att ingen man råkar förirra sig in på badet under dessa badtider“.

 

Vad är det egentligen som händer?  Wilhelm Agrell, professor i underättelseanalys, har analysen klar: det tredje världskriget är redan här.

Ur artikeln:

Det utspelas mellan västvärlden och andra stater på ena sidan och terrorgrupper och IS på andra sidan – och det kommer bara att eskalera. Vi befinner oss i något som bäst kan förstås som ett världskrig“.

 

Det talas mycket om IS, eftersom IS är den muslimska gruppering som lyckats bäst hittills att nå islams mål: en världsvid muslimsk stat, ett khalifat. Khalifatet grundas på de värderingar som rådde för nästan 1.400 år sedan, värderingar som är skrivna i koranen och vars lag sharia ska gälla för oss alla.

Genom århundraden har olika muslimska organisationer försökt att etablera islams ideologi med hjälp av våld och terror, men till skillnad från t.ex. al-Qaida, som fokuserade på den ”yttre fienden” (USA, Israel och den övriga västvärlden), koncentrerar IS sig på den ”inre fienden”.

IS tänker i moderna strategiska militära och propagandistiska banor. För de som vill veta mer om det kan jag rekommendera boken “Islamiska staten” av Loretta Napoleoni.

 

IS använder modern psykologi och teknik för att sprida sin propaganda, internet är en viktig kanal för dem. Efter attentatet mot Lars Vilks i Köpenhamn påstod vår media att “muslimer radikaliseras i fängelse”.  Faktum är att det ideologiska islam är radikalt i sig självt, och många anhängare radikaliseras via internet och de filmer som läggs ut där. IS lägger naturligtvis ut sina filmade avrättningar i propagandasyfte, dels vill de sätta skräck i sina fiender (vilket är vi icke-muslimer och muslimer som är “för lite” muslimer), dels vill de “elda massorna”, alltså trogna muslimer. Det senaste bestialiska morden som lagts ut på YouTube beskrivs bl. a. i Daily Mail.

Vi ska inte glömma att IS är islam, och islams ideologi är lika förtryckande och våldsam som nazismen och socialismen. Islams mål är att alla på jorden ska underkasta sig islam, IS använder modern militär strategi och taktik samt modern propagandametod för att nå målet. Ungefär 1,6 miljarder människor är muslimer. Varför skulle IS dölja islams budskap för dem? IS vill tvärtom få med dem!

 

IS (islam) är ett konkret hot mot världens demokrati. Därför initieras inom Europol ett europeiskt polissamarbete som ska stoppa rekrytering på nätet till terrorgruppen IS. Sverige kommer INTE delta i det samarbetet!

Malika Chgoura, Casablancas vice chefsåklagare, säger om Sveriges beslut: “Är ni inte kloka? Fattar ni inte allvaret? Hur tänker ni”? Den utmärkte säkerhetsanalytikern Johan Westholm skrev nyligen, apropå regeringens ovilja att genom Europolsamarbete försvara landet: “Jag köper helt enkelt inte regeringens försvarslinje. Den stämmer inte. Något händer i regeringen som inte lirar”.

 

Jag är helt övertygad om att makten och media tappat både sans och kontroll. Vår vice statsminister Åsa Romson har ju t.ex. inte ens förmågan att sätta sig in i hur myggor och knott kan orsaka människor och djurs död. Hur ska en sådan person kunna förstå vad islam och faran med islam är? Romsons idé om att bekämpa faror är tydligen att hoppas på vädret.

Ur artikeln: “Det var i måndags som miljöministern i tv sade att i stället för mer pengar till myggbekämpning med BTI ‘förlita oss på vädrets makter’.”

Tänkte Romson bekämpa IS med myggspiral, eller ska vi sätta oss i ring, hålla hand och sjunga “Kumbaya” medan vi röker svamp och “förlitar oss på vädrets makter”? En äldre man i Gävle skrev i en insändare: “Nu måste alla som tror på och vill hävda demokratin och ett Sverige utan diktatur lägga sin röst på Sverigedemokraterna”.

 

Om ni ska vara uppriktiga, vill ni ha en regering vars vice statsminister bemöter faror med  “vi förlitar oss på vädrets makter”?

Hon kunde ju skickat en myggspiral, åtminstone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s