Svenska kyrkan går islams ärenden.

Chrislam-1440x564_c.png

16 oktober, 2015.

Kyrkans högste ledare, ärkebiskopen Antje Jackelén, använder delar av muslimernas böneutrop i sitt valspråk. De kors som sattes upp i ”bönerummet” på länssjukhuset Ryhov togs ned av personal i Sjukhuskyrkan. Biskopen i Stockholm, Eva Brunne, vill att Sjömanskyrkan i Stockholm gömmer de kristna symbolerna vid behov och i stället sätter upp symboler som pekar mot Mecka. Går Svenska kyrkan i täten för ”chrislam”?

I mitten av oktober kom ytterligare en kyrka ut som islamanhängare: S:t Jacob kyrka i Stockholm. Jag har länge ansett att dummare folk än miljöpartister får man leta efter, men nu sällar sig prästerskapet till den fåraktiga skaran.

Hade svenska kyrkan även varit Adolf Hitlers supporterklubb?

Scenario:

★ En man skapar en ideologi.

★ Enligt ideologin ska alla underkasta sig den.

★ Ideologin använder hot, våld och propaganda för att växa.

★ Varhelst ideologin drar fram är det våld och förtryck.

★ Människor slår tillbaka.

★ Ideologin använder mindre våld och mer propaganda för att övertyga folk om hur fredlig ideologin är.

★ Allt fler och större grupper av människor tror på ideologins budskap.

★ Då ideologin tagit över är det för sent att värja sig, ideologin börjar använda mer våld för att betvinga folket.

Det var så Hitler vann makt och det var så Andra världskriget startade. Ingen vill leva under en diktatur och därför slogs demokratier tillbaka mot Hitler, men nu har vi en diktatorisk ideologi som använder propaganda för att vinna mark, och den lyckas bättre än vad Hitler gjorde.

I oktober öppnade svenska kyrkan ännu en dörr för islam.

 

I Stockholm hölls 15 oktober ett seminarium i S:t Jacobs kyrka, Stockholm. Föreläsare var Shiraf Sebaie som bland annat är lärare på Sveriges första muslimska folkhögskola (Kista folkhögskola), där hon enligt hemsidan undervisar som kvinna och feminist i shari’a.

På organisationens “Muslimer för fred och rättvisa” hemsida kan man läsa att Shiraf Sebaie är biträdande studierektor och grundare av ZIDNI (Institutet för islam och arabiska studier i Sverige). Hon har även haft en hel del ideella uppdrag inom det muslimska civilsamhället och är engagerad med att öka kunskapen om islam. Mina reflektioner:

★ Det är märkligt att hon arbetar i ett annat samhälle (det muslimska civilsamhället) än det svenska.

★ Det är märkligt att islams anhängare tycks arbeta för en annan fred och rättvisa än den vi i våra demokratiska länder arbetar för.

“Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa” grundades 2008 av Mehmet Kaplan och Yasri Khan. Föreningen bildades i ett projekt i studieförbundet Ibn Rushd, som i sin tur är lierat med Islamiska förbundet i Sverige (IFIS). IFIS anges vara en underorganisation till ”Det muslimska brödraskapet”, vars mål är klart uttalat: Alla ska underkasta sig islam, islam ska härska. IFIS ordförande Omar Mustafa avgick ur Socialdemokraterna när han var tvungen att välja mellan svensk demokrati och det muslimska civilsamhället. Han valde bort demokratin.

De islamiska lobbyorganisationerna invaderar Sverige mycket tyst och stilla, och ingen kämpar emot eftersom få ens känner till vad som sker. Vi måste öka kunskapen om islam är, men att låta islams anhängare ge oss ”kunskaper” är som att låta nazister öka vår kunskap om nazismen eller kommunister om kommunismen (med känt resultat).

 

Islams anhängare påstår att de måste möta det ökande behovet av islamisk undervisning i Sverige, i en tid då en helt ny generation av muslimer växer upp. Sanningen är att islam inte har ändrats alls under de 1400 år den existerat. Problemet är att islam vill att de nya generationerna muslimer ska följa islam så som man gjorde för 1400 år sedan. Det skapar enorma motsättningar, vilka leder till den sorts konflikter vi sett i Egypten, Nigeria, Centralafrikanska republiken, Syrien, Irak, Iran med flera. Det är de konflikterna vi får till Sverige när den islamiska undervisningen ökar. Fakta är att:

★ All islam (oavsett om den finns i Saudiarabien, Iran, Islamiska staten eller Rinkeby) vilar på samma fundament: Koranen.

★ All islam har samma rättssystem och lag: Sharia. Hur den ser ut och fungerar i de länder som underkastat sig islam vet vi – hot, våld och propaganda används för att förtrycka folket.

★ Islam har inte ändrats sedan 600-talet.

Vår utrikesminister Margot Wallström fördömde islams rättssystem sharia (hon anklagade Saudiarabien för att använda ett “medeltida rättssystem”), men Svenska kyrkan bjöd 15 oktober in en av islams anhängare som förespråkar sharia att tala om islam! Ur kyrkans programförklaring:

“Hon kommer att berätta om några av de texter i Koranen som används för att legitimera våld och terror, hur de kan tolkas och misstolkas. Hon lyfter också fram andra Korantexter som betonar förlåtelse och tolerans och förklarar hur man kan navigera mellan olika perspektiv som muslim i dagens Sverige”.

Shiraf Sebaie vet förmodligen mycket väl att koranen påbjuder våld och förtryck, men hon läser de fredliga och ogiltiga texterna ur Koranen, och de svenska prästerna tror på lögnerna. Det är mycket illa.

 

Lite kort om sharia:

★ Sharia anses stå över FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna. (Muslimska länder följer i stället Kairodeklarationen.)

★ Sharia anses stå över alla lagar som människor skapat (även de svenska).

★ Sharia anses gälla för alla människor, även ickemuslimer.

Bloggaren Raif Badani dömdes i Saudiarabien till 1 000 piskrapp för att ha förlöjligat islam (det var då utrikesminister Wallström fördömde Saudiarabiens rättsystem sharia). I en del sharialänder (exempelvis Iran) stenas flickor som blivit förälskade i ”fel” pojke. De som vill ha islam i Sverige vill även ha sharia‚ islam och sharia hänger ihop som siamesiska tvillingar (de är ju Guds ord enligt islam och dem får man inte ifrågasätta eller ändra).

1994 skrevs Kairodeklarationen under av samtliga OIC-medlemmar (de 56 muslimska staterna samt Palestina), i Kairodeklarationen förtydligas sharia. Mellan 2004 och 2006 hölls ett antal muslimska konferenser som mynnade ut i Ammanbudskapet, där den första punkten innebär att man fryser lagar från 800-talet! Om vi gjorde likadant skulle vi gå tillbaka till lagar som gällde under vikingatiden.

Svenska kyrkan bjuder alltså in en föreläsare som vill ha lagar från den tid i människans historia då människors liv inte betydde något. Faktum är att islam inte ändrat sig någonting från den tiden.

 

Islam är som en gigantisk mosaiktavla. Står vi med näsan tryckt mot tavlan ser vi bara en liten bit, men inte vad tavlan föreställer. Vi måste backa för att se hela bilden, och så är det också med islam. Islams förespråkare vill att vi ska stå nära tavlan och bara se den bit de vill att vi ska se. Vad de vill visa oss är oftast enskilda stycken ur Koranen (vilket Shiraf Sebaie gjorde i S:t Jacobs kyrka). Orsaken till att muslimer gärna visar enskilda delar ur Koranen är att den är obegriplig för den oinsatte som kan luras att tro på islam som en ”fredens religion”. Så här är Koranen uppbyggd:

 1. Muhammed sa sig få uppenbarelser från Gud (Allah). Dessa uppenbarelser berättade Muhammed för någon som kunde skriva ner dem.
 2. Om Muhammed ville ändra något han tidigare sagt skulle gälla, fick han en ny ”uppenbarelse” som skrevs ned av någon. Denna uppenbarelse ersatte den eller de tidigare uppenbarelserna.
 3. I början av sin karriär var Muhammeds uppenbarelser snälla och fredliga. I slutet av hans livvar de hatiska och mordiska.
 4. Efter Muhammeds död samlades det skrivna in och ordnades i en bok: Koranen. Alla uppenbarelser, såväl den sista och giltiga som de tidigare och ersatta, kom med i Koranen, men inte i kronologisk ordning. De sorterades efter längd!

Resultatet är att de milda kapitlen och verserna är samlade huller om buller med de onda kapitlen och verserna. Koranen är därför motsägelsefull och obegriplig.

 

En av islams anhängare stod i en svensk kyrka och visade en liten del av islam – Koranen, den goda delen. Målet är att få oss mer islamfrälsta, men vi ska ha en sak fullständigt klar för oss: Islam är ur ideologisk synpunkt lika diktatorisk som nazismen var. Islam är ur samhällskulturell synpunkt förtryckande, och allt detta är reglerat i Koranen och islams gudomliga lag sharia.

De som inte känner till detta är chanslösa mot islams mycket skickliga “säljare”. Observera en liten pikant detalj i bilden:

★ På skylten står det ”kurs i kristen tro”.

★ De som lyssnar ska indoktrineras om islam.

★ Om Hitler gjort likadant hade Fridolin Romson, Löfven & Co. kanske varit nazister i dag.

★ Snart är de förmodligen islamister (de har ju Kaplan som kompis), vilket kan vara lika illa om vi ser hur det fungerar i de muslimska länderna.

Islam har 1 400 års försprång, det är dags att vi alla börjar lära oss vad islam är. Det är bråttom nu!

2 reaktioner till “Svenska kyrkan går islams ärenden.

 1. Lyssna på videos som informerar om Islam och läs några verser ur Koranen nedan.

  https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

  Läs också om ordet i Koranen som ger muslimer rätten att ljuga bara det gagnar Islam…

  http://www.apg29.nu/index.php?artid=8315

  Har även reagerat över att Biskopar anser att Muhammed är lika bra som Jesus, då kan de ju inte vara kristna, eller kunna något om Islam..Har bloggat om detta..Läs nedan..

  https://ladycobra.wordpress.com/2013/10/12/muhammed-lika-bra-som-jesus-enligt-svenska-biskopar/

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s