KRÖNIKA: Blir detta den sista lugna julen?

evilsanta2-1440x564_c.jpg

4 november, 2015.

 

Vi ser hatvänstern och dess associerade nå nya lågvattenmärken i spåren av de tragiska morden i Trollhättan, hatet sticker upp sitt fula tryne igen.

I vanlig ordning är det socialismen/kommunismen (de kallar sig “vänstern” i Sverige numera) som skriker ut sitt hat. Det ser ut som om de får hjälp av dem som har sin hemvist i en annan diktatorisk ideologi: islam. Det gemensamma för dessa hatiska människor är att de är antidemokrater.

Socialdemokraterna har i sanning lyckats att under lång tid (tillsammans med kommunisterna, miljöpartisterna och de liberala stollarna i Folkpartiet) polarisera (ställa gupper mot varandra) i Sverige. Polariseringen för oss mot två läger: För demokrati (majoriteten av folket och SD) och mot demokrati (minoriteten av folket och de politiska partierna inom sjuklövern samt islam).

 

Vi har en situation då en minoritet vill att majoriteten ska underkasta sig deras makthunger. För att majoriteten ska underkasta sig ska vi skuldbeläggas, vi och det enda politiska parti som använder sakliga argument och sunt förnuft i debatter. Vi som demoniseras och objektifieras av antidemokraterna då de inte har sakliga argument eller kunskap (vilket de ytterst sällan har). Vi demoniseras och objektifieras med ord som:

★ “rasister”

★ “fascister”

★ “främlingsfientliga”

Ett exempel på demoniseringen är man krävs att Sverigedemokraternas partiledare ska ta avstånd från de bränder som nyligen drabbat olika asyl- och “flyktingboenden” i Sverige. Det visar hur antidemokraterna arbetar – om man inte genast går ut och offentligt fördömer de bränder som ingen vet vilka som ligger bakom, så är man “rasist”. Uppriktigt talat, det måste vara något fel på antidemokraterna.

 

Detta fel blir tydligt om man beaktar att vid vissa händelser är antidemokraterna knäpptysta, vid andra händelser vrålar deras hat igång. En av dessa händelser som fått hatarna att gå igång är just morden i Trollhättan. Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson har gått ut med följande på Facebook:

“Känner stor sorg och bedrövelse över det ofattbara som skett i Trollhättan. Mina tankar går till de drabbade och deras anhöriga.”

Genast vrålar hatet igång, Åkesson anklagas för att vara falsk, hyckla eller inte tala sanning då han uttrycker det som antidemokraterna kräver att han ska uttrycka. De som går in på Åkessons sida kan läsa hur elaka, okunniga, hatiska och småsinta många människor är. De är hatiska och kallt beräknande människor.

 

En av alla kommentarer som visar hur okunniga, osakliga och rabiata i sitt hat dessa människor är skrevs av “Adam Sörensson”:

”I brevet har 21-åringen bland annat skrivit att han ”måste göra nåt åt invandringspolitiken” i Sverige och han ska själv ha varit beredd att dö i samband med attacken. Detta är ett resultat av ditt arbete Jimmie. Är du stolt nu?”

Adam Sörensson har helt missat att SD inte ens satt i riksdagen då sjuklöverns invandringspolitik började leda Sverige mot den katastrof Sverige och dess folk befinner sig i nu. Adam Sörensson borde i stället peka på:

★ Röde Reinfeldt,

★ Fruktansvärde Fridolin,

★ Ruskiga Romson och

★ Labile Löfven.

Det är de och ett antal till som ligger bakom dagens situation. I Vilda västern hade de rullats i tjära och fjädrar och burits ut ur staden, i Sverige måste vi rösta ut dem från makten. Det är bråttom att få bort dem, för varje dag som går rasar vår välfärd och trygghet allt fortare på grund av deras politik.

 

Vi ska inte glömma ett antal händelser som genom snart 50 år lett till dagens katastrofläge:

★ 68-rörelsen (kommunismen, de som numera kallar sig Vänsterpartiet, som agerade för att ta makt).

★ Olof Palmes utfästelse 1975 om att göra Sverige till ett mångkulturellt land (de som var emot det skulle behandlas som paria, sa Palme, rent förtryck alltså).

★ Olof Palmes ställningstagande för och samröre med muslimska terrorister under 1970- och 1980-talen.

★ Luciabeslutet som 13 december 1989 togs av den socialdemokratiska regeringen för att minska den ökande skattebekostade invandringen. Folkpartiet, Miljöpartiet och Vänsterpartiet var emot beslutet.

★ Folkpartiet, som den borgerliga regering som tog över 1991, med stöd av folkpartiet och kommunisterna, medverkade till att riva upp Luciabeslutet (Miljöpartiet var ute ur riksdagen vid denna tidpunkt).

Men antidemokraterna skyller i sin historielöshet situationen på det parti som suttit i riksdagen sedan 2010.

 

En effekt av alliansens och de rödgrönas politik är att islam växer i Sverige. Det är olyckligt eftersom islam ur ett ideologiskt perspektiv är diktatorisk (likt nazismen, kommunismen och fascismen). Eftersom SD är motståndare till det politiska/ideologiska islam har islams anhängare naturligvis utsett SD till fiende, och vilka har de lierat sig med? Med socialismen, precis som de gjorde i Iran, och se hur Iran är nu – ett diktatoriskt land under islams förtryck.

I Sverige ser vi alltså en polarisering till följd av nära 50 års politik, men antidemokraterna skyller på SD som suttit i riksdagen i 5 år! Det är förmodligen en relativt liten grupp i Sverige (socialister/kommunister/miljöpartister och islams anhängare) som vrålar ut sitt hat mot SD, men de vill få med sig resten av svenskarna i sitt hat. För att lyckas politiserar de tragiska händelser i stället för att använda sunt förnuft och sakliga argument. Exempel på det är:

★ moskébranden i Eskilstuna som visade sig vara självförvållad,

★ en drunknad treåring vars död berodde på faderns girighet,

★ mord i Trollhättan som en ung man av okänd anledning begick.

 

Här är ett exempel på hur diktaturens förespråkare politiserar den tragiska händelsen:

“De hemska morden på barn och lärare i västgötska Trollhättan har skakat ett helt land. Huruvida morden var politiskt motiverade återstår att se, men svärdsattackarna mot bland annat 11-åringar skedde av en person som uttyckt starka sympatier för Sverigedemokraterna och liknande projekt. Nu har facebooksidan ‘Anton Lundin-Pettersson just defended his country’ startats upp av SD-vänner. Sidan har översvämmats av förbannade svenskar som tycker att det är vidrigt att ta mördandet av barn och lärare i försvar. Många SD-vänner argumenterar emot och menar att Lundins mord på barn är ett försvar av Sverige. På frågorna om hur man försvarar Sverige genom att döda dess lärare och elever svarar SD-vännerna att det handlar om babbarna.”

Jag är övertygad om att majoiteten svenskar och alla Sverigedemokrater anser att allt våld är oförsvarbart.

 

Jag är lika övertygad om att det inte är Sverigedemokrater som skriver det som påstås av Aktuellt fokus. Jag känner faktiskt bara förakt för alla dem som uttnyttjar tragedier i politiska syften. Aktuellt fokus skriver om sig själva:

”Vi vill kunna presentera såväl stora som små nyheter ur ett självständigt vänsterperspektiv.”

En kommunistsida utnyttjar i vanlig ordning en tragisk händelse för sina politiska syften, Mona Sahlin var lika snabb på att utnyttja samma tragedi, i en artikel i Aftonbladet uttalade hon:

“Det rasistiska våldet är ett angrepp på oss alla”.

Mona Sahlin är nationell samordnare mot våldsbejakande extremisn, under hennes tid har vi haft ett dubbelmord på IKEA, ett antal angrepp mot polismän och nu detta. Mona Sahlin har återigen visat vilken destruktiv kraft hon är. Men Sahlin, Aktuellt fokus, Löfven och de antidemokratiska kan inte fortsätta ljuga för folket när verkligheten blir allt tydligare.

Var fanns de, Aktuellt fokus, Mona Sahlin och Stefan Löfven, efter mordet på Lisa Holm?

 

Var fanns de efter IKEA-morden? Faktum är att Stefan Löfven redan befann sig i Västerås den dag dubbelmorden på IKEA begicks, Löfven var på SSUs kongress i just Västerås. Stefan Löfven vare sig behagade att åka de få kilometrarna till IKEA, uttrycka sin “sorg” eller “känna” för de efterlevande.

★ Rosanna Dinamarca stod inte och grät krokodiltårar i TV.

Aftonbladets floskelexpert Anders Lindberg satt inte i en TV-studio och talade om rasismen.

★ Det blev inga manifestationer.

★ Inga tal.

★ Ingen ”svart dag för Sverige”.

 

Dagen efter IKEA-morden blev Stefan Löfven Sveriges fetaste struts med huvudet långt nedkört i sanden.

Det hatande folket skyller allt som sker på Jimmie Åkesson, Sverigedemokraterna och alla dem som vill ha ett bra och demokratiskt Sverige. De är inte normalt funtade dessa politiker, mediefolket och de hatande människorna.

I stället för att rulla stollarna i tjära och fjädrar och bära dem ut ur staden, måste vi rösta in demokratin i Sverige. Använd din röst, kräv en folkomröstning om invandringen. Manifestera mot regeringen.

 

Tala öppet om vad du anser om vänstern och diktatur. Det är nog nu. Annars kan detta bli den sista lugnen julen du får uppleva.

2 reaktioner till “KRÖNIKA: Blir detta den sista lugna julen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s