Hur många terrordåd måste vi bevittna innan vi förstår vad islam är?

14 november, 2015.

För tio månader sedan utförde islams anhängare massmord i Paris, då var det ett antal judar samt redaktionsmedlemmar på satirmagasinet Charlie Hebdo som mördades. Från svenska politiker och svenska medier kom inga kraftfulla fördömanden. Bara de vanliga flosklerna, den bakomliggande orsaken till morden talades det inte om. I Sverige talades det hellre om att kärleksbomba moskén i Eskilstuna som sattes i brand av moskéns egna besökare.

Budskapet var snarare att islam var själva offret. En av dem som påstod moskén hade utsatts för en terrorattack var Omar Mustafa, ordförande för Islamiska förbundet i Sverige (IFIS).

Från ”det muslimska civilsamhället” (Omar Mustafas ordval) i Sverige var det tyst efter islams terrorattentat för tio månader sedan, jag skrev vid det tillfället:

Omar Mustafa. Tyst.

Mehmet Kaplan. Tyst.

Abderizak Waberi.Tyst.

Rashid Musa. Tyst.

Bilan Osman. Tyst.

Fatima Doubakil. Tyst.

Foujan Rouzbeh. Tyst.

Nabila Abdul Fattah. Tyst.

Nachla Libre. Tyst.

Den här gången skrevs det på IFIS Facebook-sida: “Otroligt hemska nyheter från #Paris just nu. Vi följer oroligt utvecklingen och ber Gud att attackerarna snabbt stoppas och ställs inför rätta.”.

 

Fredens religion” har uttalat sig efter att “fredens religion” återigen mördat människor (det är inte 100 procent bekräftat att det även denna gång är islam som ligger bakom morden, dock mest troligt att det är så).

Makten och medierna vill av någon orsak inte visa att islams anhängare på sociala medier hyllar morden. I januari 2014 fick Sveriges Television tillgång till en sluten Facebookgrupp med flera hundra medlemmar, där man jublade över de då utförda terrordåden i Paris.

 

I Facebookgruppen framfördes hyllningar till terroristerna, nu ser vi samma fenomen igen: Islams anhängare hyllar de terrordåd och mord som i går begicks av (enligt uppgifter) islams anhängare.

Vi kommer snart se alla möjliga förklaringar till att det inte är islam som ligger bakom massmorden, precis som tidigare gånger då islams anhängare begått mord i islams namn.

 

 

Förra gången islams anhängare mördade judar och redaktionsmedlemmar (som vågat teckna och ge ut bilder av islams mordiska framfart) gick Halmstads moské till och med ut med budskapet att Parisdåden var en ren lögn!

När de begrep att modern teknik blixtsnabbt sprider sanningen och att naturvetenskapligt upplysta människor inte går på deras irrläror, ändrade de sig: Det var ett “socialt experiment”. Halmstadsmoskéns försök till damage control (att minimera skador) efter att de muslimska mördarna åstadkommit stor skada för islams anseende, misslyckades.

Vi fick ändå se alla möjliga förklaringar till att det inte är islam som ligger bakom massmorden som begicks i islams namn.

 

Då, i januari 2015, tyckte Sveriges Radios Alice Petrén att de mördade fick skylla sig själva. Hon var tvungen att göra avbön senare.

När 17 människor mördats av islams anhängare i januari rasade vänstern, men de rasade inte mot terroristdåden, de rasade inte mot doktrinen islam, de rasade mot det de kallar “islamofobi”.

De rasade mot dem som ser islam för vad islam är: En diktatorisk ideologi som med diktaturers enda verktyg hot, våld och propaganda tar och behåller makten.

Då uttalade sig ett antal socialister i den svenska medievärlden om terroristdåden i Frankrike. Enligt dem (Åsa Lindeborg, Göran Greider med flera) var orsaken till dåden klassklyftor och fattigdom. Enligt socialismen beror allt elände på det.

Hur reagerar vänstern, miljöpartister och socialdemokrater på verkligheten? ”Jag hör det jag hör och ser det jag ser, men nekar till att det jag ser och hör sker.”

 

I Paris har alltså över hundra människor mördats i natt, sannolikt av islams anhängare. Om så är fallet:

★ Ska Halmstads moské kalla det ett socialt experiment?

★ Ska vänstern i Sverige demonstrera mot “islamofobi”?

★ Ska mediesocialisterna skylla på klassklyftor igen?

Islams anhängare har utfört ett antal terroristattacker sedan Parismorden januari 2015, men världen lyfter knappt på ögonbrynen. I stället försöker ett antal personer få det att framstå som om det är doktrinen islam är offret!

 

Efter januarimorden i Paris for en av Sveriges hatpredikanter (socialistprästen Helle Klein) till Svenska kyrkan i Paris. Då väntade vi oss en predikan och ett tal som fördömde både terrordåden och kraften bakom dem: islam. Men i stället för att tala om islams ideologiska, samhällskulturella och politiska förtryck och terror, predikade hon om “fascistiska och nazistiska rörelser”. Helle Klein sa:

”I vår tid växer hatet och människovärdet står på spel. Aldrig tidigare sen Andra världskriget har så många nazistiska och fascistiska rörelser mobiliserat så starkt som nu runtom i Europa. Vi ser hur religiös och politisk extremism växer i styrka. Hatets lakejer vill skapa splittring och oro. Hatarna vill att vi ska bli rädda. I rädslans kultur växer inskränktheten och hatet mot den Andre och den onda cirkeln blir ett faktum”.

Gudstjänsten hölls för att islams anhängare mördat bland andra judar, men Klein predikade inte om islams mord.

Jag skrev då att Klein hade passat som präst under den tid häxor brändes på bål, och efter gårdagens terrordåd vidhåller jag detta. Klein är i gott sällskap med ett antal andra präster, samt nuvarande ärkebiskopen, som alla verkar vara islams anhängare.

 

 

Özz Nûjen var av någon märklig orsak med Helle Klein i Paris i januari, han skuldbelade i vanlig ordning oss i Europa för det som islams anhängare gör. Özz inledde sitt tal med ordet ”Bismillahirahmanurehim”. Hur många känner till att ordet Bismillah betyder: ”I Allahs namn”?

”Ordet Bismillah använder man innan man ska börja med något. Man säger alltid Bismillah till exempel innan man börjar äta eller innan man börjar läsa Koranen. När du säger Bismillah, agerar du i Allahs namn. Du är som en soldat som agerar i statens namn, fruktar ingen, gör allt i namn av lagen och staten, och det som kvarstår mot alla odds.”

De båda terrordåden i Frankrike genomfördes enligt uppgifter i Allahs namn!

Islams “soldater” mördar allt fler i Europa.

 

Vi kommer snart se alla möjliga förklaringar till att det inte är islam som ligger bakom massmorden (den nu populäraste bortförklaringen är att islam i den form som islams mördande anhängare tolkar islam är inte islam), precis som tidigare gånger då islams anhängare begått mord i islams namn.

Vi kommer sannolikt se att antal “goda” aktioner som regelmässigt följer på terrordåd av islams anhängare. Vi ska inte glömma attackerna i Köpenhamn 14 februari i år som kostade människoliv – precis som i Paris var judar ett av målen. Resultaten av de attackerna blev att nio av islams anhängare knatade runt en synagoga i Sverige, och i Norge arrangerades ett liknande event för att visa hur fredlig islam är.

I Oslo blev det lite upprört eftersom det visade sig att knatandet runt synagogan var organiserat av judehatande socialister, och att de flesta som knatade inte var islams anhängare.

 

Svensk polis beväpnade med automatvapen slog en skyddande ring runt svenska dagis där judiska barn lekte, Feministiskt initiativs Sissela Nordling Blanco twittrade då: ”Vi måste prata om nazismen”. Hon tog bort tweeten efter en massiv folkstorm, sedan skyllde hon på att mobilen ”autokorrektat”.

Vi måste prata om islam! För att se islam som islam är, måste man lyfta näsan från Koranen (där näsan och debatten ofta fastnar). För att ta en liknelse: Står du med näsan tryckt mot en tavla, ser du inte tavlan. Det är först då du backat tillräckligt långt från tavlan du ser den. Ju större tavla, desto längre ifrån måste du stå. Islam är en stor tavla. Backa tills du ser islam.

Vi måste inse att den 1400 år gamla doktrinen islam verkställer det som islams profet Muhammed sade. Islam är i krig med den demokratiska Västvärlden, men Västvärlden vet inte ens om det. Västvärlden vill inte veta det. Framför allt vill inte socialisterna i den demokratiska Västvärlden att vi ska veta det.

Vi måste debattera islam öppet och sakligt, för det som skedde i Paris i går är inte en ensam galnings verk, det är islam. Det som skedde i Paris i går har hänt förut, och det kommer hända igen.

Sverige är inte förskonat.

En reaktion till “Hur många terrordåd måste vi bevittna innan vi förstår vad islam är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s