Vakna ur den socialistiska Törnrosadvalan!

wake-up-call-1440x564_c.png

14 november, 2015.

 

Verkligheten har hunnit ikapp det lurade svenska folket, vi har nu ett havererat välfärdssamhälle. De flesta vet det förmodligen innerst inne, men ändå är det i stort sett bara Sverigedemokraterna som arbetar för att återställa Sverige till den nation vi en gång var.

Övriga partier liksom myndigheter och medier är väl medvetna om (eller korkat oförstående inför) att vi kommer bli ett land utan välfärd och med en selektiv trygghet, om den rödgröna politiken (som även moderaterna förde de sista fyra åren vid makten) får fortgå. Vi ser redan hur de med “fel värdegrund” utesluts ur fackförbund och hur anställda inom offentlig sektor håller tyst om sina åsikter (med “fel värdegrund”) av rädsla att bli av med jobbet.

Sverige är på väg att bli ett tvingande kollektivistiskt land i stil med den fallna Sovjetkommunistiska regimens lydstater eller det nuvarande islamiska Iran.

 

Kommer den selektiva kollektiva tryggheten endast att omfatta de ja-sägare som makten och medierna vill ha som fullvärdiga medborgare? Kan det bli så illa att de som vill ha kunskap, frihet, demokrati och jämställdhet kommer förföljas, hånas, bespottas och behandlas som paria (vilket Olof Palme 1975 sa om de som antogs protestera mot socialismens mångkulturella planer)?

★ Kommer Karl-Petter Thorwaldsson och hans fackförbundskamrater utesluta alla med “fel värdegrund”?

★ Kommer det bli allt svårare att få jobb för att man har “fel värdegrund”?

★ Kommer barn i skolor att trakasseras, mobbas och få låga betyg för att de eller deras föräldrar har “fel värdegrund” (det förekommer redan nu, inte minst de sexuella trakasserierna mot svenska flickor)?

Vi är på väg mot en samhällsmodell som liknar den i de gamla kommunistländerna som för bara 25 år sedan fanns i vår närhet. Vi ville inte ha den samhällsmodellen då och vi vill inte ha den nu.

 

 

Under de årtionden som den samhällsmodellen vuxit i Sverige har svenska folket konkret fått:

★ färre åldringsvårdsplatser,

★ en poliskår som givit upp på grund av de ständiga och osakliga värdegrundsattackerna från vänsteraktivister och medier samt politikers och polislednings tafatthet och inkompetens,

★ ett försvar som inte längre kan försvara oss,

★ en skola som generellt sett inte kan överföra saklig kunskap till eleverna,

★ brist på vårdpersonal på sjukhus,

★ vaktpersonal på sjukhus på grund av de många stökiga situationerna där invandrare från länder med annan samhällskultur och värdegrund orsakar konflikter,

★ ökande arbetslöshet,

★ ökat våld (grupp- och överfallsvåldtäkter har ökat explosionsartat sedan 1993, det brinner bilar eller skolor varje dag i något så kallat mångkulturellt område och vi har skottlossningar eller sprängdåd nära nog varje dag),

★ en samhällskultur och traditioner som bespottas av svenska politiker inom vänsterblocket (vilket i praktiken är sjuklövern), medier, myndigheter, kändisar och en del invandrare från MENA-länder,

★ minskat framtidshopp bland det svenska folket.

 

För två år sedan skrev jag om en del av det som orsakat vårt samhälles förfall.

Att i det läge vårt land befinner sig i nu vifta med socialist-, palestina- eller regnbågsflaggor i stället för vår blågula flagga, att vilja byta ut vår nationalsång, införa muslimska helgdagar som ramadan eller avskaffa våra luciatåg i skolorna, är bara bevis på hur illa skadat kittet som håller ihop vårt land är. Om vi protesterar mot att vår samhällsmodell och samhällskultur tas ifrån oss anklagas vi för att ha “fel värdegrund”.

Människor har kämpat och dött för demokrati, frihet och jämställdhet, sedan när blev den värdegrunden fel?

 

En av de organisationer som aktivt arbetar för att riva ned den svenska samhällsmodellen och samhällskulturen är EXPO, en vänsterextrem stiftelse grundad av kriminella kommunister. En av grundarna sägs vara Tobias Hübinette, en “rasideolog” med tvivelaktigt förflutet, med våld och propaganda som sina verkyg och dömd för brott (dock blev han aldrig dömd för “Fryshusmordet”).

I slutet av 2013 fick Hübinette uppdraget att leda Erik Ullenhags kartläggning om det som på politiskt fikonspråk kallas “afrofobi” i Sverige.

Det är som att be en pedofil sitta barnvakt en lördagkväll.

 

Denne Hübinette håller föredrag i vårt samhälle, bland annat på Mångkulturellt centrum (MKC), en kommunal stiftelse som enligt sin egen beskrivning verkar för:

“Ett samhälle där mångfalden reflekteras i den nationella självbilden och där migration är en självklar del i det svenska kulturarvet.”

En nationell självbild med mångfald – av vadå?

★ Våldtäkter, skottlossningar och sprängdåd har vi i sanning en mångfald av.

★ Och det svenska kulturarvet har tidigare klarat sig utmärkt utan den skattefinansierade invandringen från muslimska MENA-länder.

Vad MKC, Expo och andra stiftelser eller statliga myndigheter (bland andra Forum för levande historia) och svenska kyrkan gör är att de långsamt indoktrinerar svenska folket. Vi ska förmås att acceptera nedmonteringen av den framgångsrika svenska samhällsmodellen och samhällskulturen.

 

Expos Daniel Poohl skrev 2011 en artikel om hur en framtida SD-styrd kommun skulle se ut, Expos tanke var naturligtvis att attackera det som vänstern kallar “fel värdegrund”. Texten är lång men intressant att läsa, jag har tagit några utdrag ur texten och kommenterat dem:

★ “Det är en kommun där alla är välkomna. Om man är svensk.”

(Expo anser alltså inte invandrare vara svenska? Men det räcker liksom inte med bara PUT eller medborgarskap, det är ju bra om de som valt att flytta hit också lär sig svenska språket, svenska oskrivna regler, svenska lagar, svensk historia, svenskt beteendemönster på arbetsplatser, i det offentliga rummet etc).

★ “För invandrare är gästfriheten ytterst begränsad.”

(Helt fel, men naturligtvis är de som ständigt kräver särrättigheter, som inte accepterar svenska oskrivna regler och skrivna lagar och som vill anpassa den svenska samhällskulturen enligt sin egen ideologi/samhällskultur, inte lika uppskattade som de som respekterar och lever enligt vårt lands lagar, regler, seder och bruk).

★ “Avtalet med Migrationsverket har rivits upp. De som mot all förmodan har bosatt sig i kommunen är assimilerade.”

(Jag är övertygad om att en majoritet av de invånare i kommuner som nu fått ett stort antal skattebekostade invandrare eller “ensamkommande flyktingbarn” önskade att avtalet med Migrationsverket var uppsagt, nu blir det tvärtom: staten ska tvingakommuner att ta emot invandrare trots brist på bostäder, arbetstillfällen och skattepengar. Att vara assimilerad betyder att de som valt att flytta hit anpassat sig till vår samhällskultur, svenska oskrivna regler och svenska lagar).

★ Efter att ha genomgått kommunens språktest har de lagt sin gamla identitet bakom sig och ingått i den svenska gemenskapen. Möjligheterna att värna sitt ursprung är borta.”

(Naturligtvis ska de som valt att flytta hit lära sig svenska språket, de svenska oskrivna reglerna, de svenska lagarna och det svenska beteendemönstret. Expo har helt fel i fallet med att värna sitt ursprung, de får alla göra. Men vad betyder det att “värna om sitt ursprung? De som valt att komma hit sägs ju komma för att de inte gillar sitt ursprung, vilket allt som oftast verkar vara islams ideologi och samhällskultur).

 

Lite märkligt är det allt att svenskar inte får värna om sitt ursprung, att vår gamla identitet ska läggas bakom oss och att andra språk finns på allehanda skyltar på sjukhus och vårdcentraler, eller hur? Det verkar ju vara det svenska som försvinner i det samhälle som Expo vill ha. Vi ska inte glömma var vänstern kommer ifrån och vad de står för: Kommunism à la Sovjetunionen.

Lite mer ur Expos framtidsscenario för en SD-styrd kommun:

★ “Modersmålsundervisningen är slopad och bidragen till invandrarföreningar har dragits in. I Sverigedemokraternas mönsterkommun har mångfaldsplanerna slängts i papperskorgen, det finns ingen med extrema religiösa åsikter, burka och niqab är förbjudna att bära offentligt, kosher- och halalslaktat kött är borttaget från affärernas diskar som i stället dignar av lokalt producerad svensk husmanskost.”

(Modersmålet i Sverige är svenska, vill människor lära sig andra språk finns kvällskurser de kan betala för att deltaga i. Det har alltid funnits extrema religiösa åsikter i Sverige, de kommer finnas kvar liksom extrema ideologiska åsikter som islam eller kommunismen. Och med tanke på att svenska bönder lägger ner sina jordbruk för att vi inte köper deras mat, vore det bra om vi köpte svenskproducerat).

★ “I Sverigedemokraternas mönsterkommun kastar man inte ut invandrare, man ser till att så få som möjligt kommer.”

(Helt rätt, i SDs samhälle kastas inga invandrare ut. Numera säger sossar och moderater att vi måste införa gränskontroller för att minska den okontrollerade invandringen, som just nu är cirka 2000 skattebekostade invandrare från muslimska MENA-länder per dag).

★ “De som trots allt kommer ska anpassa sig och vara tacksamma för gästfriheten och ta seden dit de kommer. Trivs de inte kan de åka hem. Och kommunen lämnar gärna ett generöst bidrag till hemresan.”

(Det gjorde till exempel Malmös rödgröna kommun nyligen när de betalade illegalt invandrade romers hemresa till Rumänien).

★ “I Sverigedemokraternas mönsterkommun präglas samhället nämligen av det lokala och svenska kulturarvet. Den nationella identiteten manifesteras så ofta som möjligt på så många platser som möjligt. Svenska flaggor och vimplar vajar i vinden, kommunfullmäktiges möten, där den svenska fanan hänger bakom presidiet inleds och avslutas med nationalsången.”

(Det är inget fel med att vare sig inneha eller hissa den svenska flaggan, det är ju faktiskt vår flagga. Nationalsången är vår nationalsång, hellre att den sjungs än att det skanderas slagord för Palestina på våra torg).

★ “På Nationaldagen är det fest. Kommunen ser som sitt ansvar att göra dagen till folkfest”.

Det vore ta mig fanken på tiden! Och hylla gärna de åldringar som byggt vår välfärd!

 

Slutklämmen är underbar: “Tack vare den kraftigt begränsade invandringen till kommunen har man råd att satsa på svenskarna och det svenska. Kommunen behöver ändå ta ut skatt, men den är helt enkelt anpassad efter de behov som kommunen har. De delar av kommunens verksamheter där man har hittat billigare privata alternativ har privatiserats och kommunen drivs framåt av en småföretagaranda som understöds av kommunens småföretagarcenter.

Det är sedan länge slut på kommunens studieresor till de mångkulturella förorterna i Frankrike. I stället vallfärdar landets kommuner till Sverigedemokraternas mönsterkommun för att ta del av det unika framgångskonceptet.”

År 2011 raljerade det vänsterextrema Expo om SD, genom att beskriva ett Sverige som jag är övertygad om att majoriteten av svenska folket vill ha!

 

Svenska barn och ungdomar behöver lära sig vår svenska historia, men dessvärre lär skolan inte ut den längre. De lär ut det som Expo kallar “rätt värdegrund”. För att få ett perspektiv på Sveriges avveckling (vilket är vad vi genomlider) rekommenderar jag två böcker:

★ En bok av en vanlig svensk man som var med och byggde den välfärd som Expo och andra i vänsterblocket vill riva ned, “Den okände 40-talisten” av Clas Persson.

★ En bok av en ovanlig svensk man som arbetade för att skydda Sverige under den tid kommunismen sakta tog mer makt, “De ska ju ändå dö” av Gunnar Ekberg.

Det sägs att kunskap är makt. Hur i hela fridens dagar har då de som nu har makten kunnat få den, med tanke på att de framstår som helt inkompetenta och kunskapslösa. Orsaken till att de sitter vid makten finns i de organisationer (Expo, myndigheter, medier och numera skolor) som under årtionden har indoktrinerat folket att sova vidare, och folket som lockats av de sövande locktonerna.

Vi behöver ett wake up-call. Det är dags att vakna nu, svenska folk, innan ni går in i ett komaliknande tillstånd som ni kanske aldrig vakna ur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s