Om grejen med att skriva.

Jag har en hundkompis som heter Dino, han är smartare än statsminister Stefan Löfven. Han är smartare än många i riksdagen, media och ”proffstyckare” på Facebook.

Som många andra började jag kolla på Facebook vad som skrivs i olika forum och upptäckte att verkligheten inte alltid beskrevs korrekt av journalister eller politiker. Jag såg även hur dumma och hatiska en del är på Facebook (främst vänstern och islams anhängare), jag svarade dem och med tiden blev de en hel del skrivande på ”fejjan”. Jag lyckades även tota ihop några debattartiklar i dåvarande Dispatch International (där jag var krönikör sedan 2013) och Avpixlat.

 

Jag har samlat artiklarna i denna blogg, det är fritt att referera till och att dela hela eller delar av texterna, men var bussiga och ange var ni tagit materialet från när ni gör det.

I juni 2014 började jag skriva en daglig notis på Facebook, det utvecklades till en daglig (ibland alldelses för lång) krönika som oftast har en bitsk ironi (ibland ren humor) men alltid fakta om Sveriges politiska och annan dårskap. Nio månader av de dagliga inläggen är utgivet i bokform (Rör inte vår demokrati), under pseudonumen Sven Cavring, min Ingela gjorde under namnet Doris Cavring de roliga  illustrationerna .

Sedan 2016 skriver jag även mina dagliga inlägg om aktuella händelser i min blogg

 

Hur har det blivit så stolligt som det blivit i vårt land? Vad händer och hur illa är det? Vad är islam (som växer fort nu) och hur kommer det påverka vår frihet? Det och annat har jag beskrivit genom åren. Vilka stollar har vi egentligen vid maktens grytor? Who let the dogs out?

Den dagen folkets röster tystnar har vi antingen en underbar demokrati eller djävlig diktatur. Tills dess fortsätter jag skriva.

Micke Carlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s